Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia glupia ze az wstyd

jestem idiotką

Polecane posty

Gość glupia glupia ze az wstyd

:(i chodzi o faceta

Gość no to wpadlas jak sliwka
eee, jesli chodzi o facetow to wszystkie jestesmy idiotkami ;)

to teraz masz okazje wyciagnac wnioski, nie zaluj bo to jeszcze bardziej cie dobije, glowa do gory bedzie dobrze, czasami tak bywa w zyciu ze sie zakochujemy w idiotach

odpowiedze jest prosta jestes dobra wrazliwa dziewczyna a on to wykorzystal. Kobieta on powinien nosci cie na rekach uciekaj od niego i ciesz sie zyciem. Nie marnuj czasu i nie zarywaj nocy przez jakiego debila.

Gość olej chama
i pamietaj co Ciebie nie zabije,to wzmocni;)

Gość masz to mi pomoglo
Już nie czekam Już nie trwonię mych dni na żal Jestem pewna Trzeźwym okiem dziś widzę jak Każdy z nas robi błąd Czeka aż przyjdzie ktoś Kto wypełni nam świat Każdy z nas cierpi, bo Wierzy, że przyjdzie ktoś Kto ukoi nasz strach Co może przyjść tego nigdy nie wiesz Za całe zło przestań winić siebie Wiarę masz, siłę masz by zmienić to Zrzucę ciężar twych kłamstw Powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to Że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy Już wiem nie po to mam być By się zadręczać Do wnętrza swój krzyk chować Nie tego chcę Dziś nie tego chcę Już nie czekam

nie zyc mu zle, sprawiedliwosc napewo kiedys go dorwie, w najmiej oczekiwanej chwili. Najwazniejsza w tej chwli jestes TY, Twoje poczucie wartosci i twoja psychita, nie mysle o nim bo on nie jest wart ani jednej twoje lzy.

Gość olej chama
ja tez czuje sie jak idiotka i tez przez faceta,ale nie ma bata dostanie w dupe.....nie pozwole sobie na brak szacunku dla mojej osobki....bo kurcze nooo sa pewne granice i zaden facet nie moze ,nie ma prawa zebyu stwarzac sytuacje,ze druga połoweczka czuje sie odtracona i niepotrzebna,wystarczy powiedziec slowo....a nie robic glupie cyrki

Gość keira1
ja mialam to samo a teraz nagle odezwal sie , ze on nie moze beze mnie ale wie jaki jest i chyba nie chce mnie juz zranic proponujac powrot ale ciagle dostaje smsy jaki on glupi byl , ze zaluje itp czy poczyms takim wrocilabys bo ja boje sie zaryzykowac

Gość masz tu jeszcze
Kiedy jest mi źle Mówię światu: Nie! I biegnę na łąkę Gdzie Joszko gra By zaśpiewać z nim Znaleźć czuły rym Do jego muzyki Serdeczny rym

Gość do keira1
nie wiem, keira, Ty go lepiej znasz...moze inna dala mu kopa w tylek i się opamietal, ale co to za satysfakcja ze wraca do Ciebie z tego powodu

Gość keira1
nie mial nikogo tego jestem pewna nie wiem co dalej narazie milcze i odpisuje zdawkowo

Gość jolka idiotka
:(skad to znam...mnie zwodzil...niewazne dziewczyny, niewarto o nich myśleć,:)

Gość nie myśl o tym gluptaku
:)

Gość no i skad ym to znamy
:(

Gość dopisuję się

Nie mów o sobie, że jesteś głupia, bo w końcu w to uwierzysz i dopiero będzie źle :O

Gość kochana ja to dopiero
teraz widze, jaki to był debil 😭.... durzylam się w idiocie, który nudzi we mnie politowanie, szukal jeszcze kontaktu, ale powiedzialam sobie, ze "nie i koniec" bo nie chcialam zniow narazac się na numer z jego strony - za bardzo by bolało a debil i tak tego nie doceni

Gość Anonimku masz rację
..nasza autorka chyba juz to zrozumiala dziewczyny nosy do góry, znajdzie się jeszcze taki, co Was będzie nosil na rękach:)

Gość do górrrrrrry