Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

zagrać?

Polecane posty

Ostatnio miewam prorocze sny. Wyśniłam już np. wesele w rodzinie. I te rzeczy wciąż się powtarzają. Zaraz po tym, jak dowiedzialam się o tym weselu, wyśniłam kolejne wydarzenie.Kilka dni temu śniło mi się coś, co wg sennika oznacza \"dużą wygraną w grach liczbowych\". A dzisiejszej nocy śnił mi się rycerz. Sprawdfziłam ten symbol w moim senniuku i oniemiałam- \"otrzymasz większą sumę pieniędzy\".. Zagrać w totka? Wierzycie w takie \'senne\" przepowiednie?

Gość początkująca ogrodniczka
No ale rycerz przysnił Ci się przed pary dniami, tak? Więc się mieści w tej statystyce:) Nie zastanawiaj się za bardzo, tylko zagraj i już:)

Gość zielonooka wodna nimfa
Ja bym zagrała! GRAJ!

No to zagram:D ale będzie śmiesznie jak to tez się sprawdzi heheh :D a nie wiecie ile jest teraz do wygrania w Dużym lotku?

No o tym mówię! Nie zastanawiaj się ILE, tylko graj! :D:D:D Pod pojęciem \"większa suma pieniędzy\" może się kryć prawie wszystko, bo to jest względne pojęcie! :D:D:D

słusznie:D dzięki za doping, zagram na pewno:D ale zakład muszę kupić chyba ze swoich kieszonkowych (wszak mam dopiero 19'stą wiosnę) :D

No pewno, że z kieszonkowego, to ma być TWOJA wygrana! :D:D:D Na pocieszenie i na zachętę Ci powiem, że w 92 r. mój mały wtedy syn ( teraz jest w Twoim wieku:)) podyktował mi cyfry i wygraliśmy równowartość obecnych 900zł. OJEJ! JAk się cieszyłam! :) Niby niewiele, ale radość KOLOSALNA!:D

no pewno i to jeszcze jakie! Mnie się żaden rycerz nie śnił! Po prostu miałam natchnienie, żeby wstąpic do kolektury:) A syn miał natchnienie na cyfry:D Leć i wygrywaj! Powodzenia! :D