Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agunia1

Problemy z oddechem - może ktoś coś wie

Polecane posty

Pomóżcie, jeśli któraś miała albo wie, co to może być. Moja 5 m-czna córka wczoraj tak jak by przez chwilę nie mogła złapać oddechu. To się zdarzyło drugi raz. Pierwszy raz miesiąc i wtedy myślałam, że się czymś zachłysnęła. Ale to nie możliwe żeby to się powtarzało. I poprzednio i teraz stało się tak podczas przewijania i podnoszenia nóżek do góry. Ona wtedy tak jakby jej coś przeszkadzało złapać powietrze. Jakby ją coś zatykało, jak przy astmie. Byliśmy wczoraj u lekarza i dziś też. Pani doktor badała ją bardzo długo i powiedziała, że płuca są czyściutkie i w sercu też absolutnie nic nie słychać. Powiedziała żeby obserwować i jeśli się powtórzy to zrobimy prześwietlenie. Nie mam pojęcia, co robić. Boję się tak bezczynnie czekać. Nie wiem, co to może być. Podejrzewaliśmy z mężem, że może ma katar i jak jej spłynie coś to jej przeszkadza, albo ślina, bo chyba zaczyna ząbkować. Jeśli koś może mi coś podpowiedzieć to bardzo proszę o pomoc.

Bardzo dziękuję grudniowa mamo. Też tak myślę, szczególnie, że dzieje się to przy przewijaniu i podnoszeniu nóżek do góry. Ale zawsze lepiej usłyszeć, że u innych dzieci zdarza się podobnie.