Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

dziewczyny patrzcie jaka piekna sala

Polecane posty

Gość zegarynka82
rzeczywiscie bardzo ładna ..;-)

Gość eeeeeeeeeeeee
ladna :)

Gość zegarynka82
zmieniłabym tylko tablice z napisem za młodymi i pozdejmowałabym te serduszka ....za to wiecej balonów na ścianie by sie przydało

Gość a gdzie
a gdzie ta sala?

Gość a gdzie ta sala

sala jest w sulechowie w woj. lubuskim. Wlasnie ja znalazlam i prosze mi jej nie zajmowac;P zegarynka82 wlansie ta tablica mi sie podoba a balona ani jednego bym nie zawiesila:)

Gość no to ja też się wypowiem
śliczna jest ;) taka elegancka i wytworna a w jakim miescie ona sie znajduje jesli mozna spytac ?

no t ja tez sie wypowiem-->patrz moj ostatni post:) normalnie najbardziej mi ta sala zima pasuje. Wyobrazcie sobie ten klimat snieg za oknem(o ile mozna na to liczyc) jakies sanie z konmi(hehe pomarzyc mozna). Generalnie ten klimat sali kojarzy mi sie z zima bo szybko sie wtedy ciemno robi a ta sala ma fantastyczne cieple swiatlo. Kurcze musze sie cyba tam wybrac zobaczyc na zywo.

Niebieska - a ty skąd jesteś? Przeważnie są tutaj ludzie ze Śląska lub z Pomorza. Pewnie jesteś z tego rejonu? Ja jestem z Wielkopolski, ale miałam okazję być na tej sali ponieważ mieliśmy tam uroczysty obiad po obronie pracy licencjackiej. Faktycznie ładna sala.

limetka24 ja z lubuskiego jestem. Powiedz mi faktycznie ta sala tak ladnie na zywo wyglada? Jest duzo miejsca? Dobre jedzenie? I jakie sa ceny?:)chetnie dowiem sie czegos z pierwszej reki:) Z gory dziekuje

ślicznie ślicznie ślicznie :) Na razie nawet nie mam narzeczonego, ale wesele w takim miejscu... super :)

Hej! Zależy na ile osób chcesz robić to wesele, ale myślę że tak na 80 spokojnie. Co do jedzenia to też zależy jakie menu sobie wybierzesz, ale ogólnie narzekać nie można, było dobre. Wiem tylko że alkohol dość drogi mają, bo ceny za wino nas powaliły. A można wiedzieć skąd dokładnie jesteś? Nie nalegam, ale może znam twoją miejscowość, tak mało ludzi tutaj z moich okolic!

Osobiście wolałabym bardziej ciepłe klimaty. Ta sala jest jak dla mnie za ponura i troszeczkę przytłaczjaąca właśnie z powodu nie do końca trafnie dobranej kolorystyki. Ale o gustach sie nie rozmawia;) Najważniejsze, żeby zainteresowani byli zadowoleni.

agi58 no wlasnie sa gusta i gusciki. Ja nie lubie takich klimatow balonowo-wstazkowych. A ta sala kojarzy mi sie z zamkiem. Kupie jakas sukienke stylizowana na XIX wiek...eh

Agi - ale teń ponury widok sali można poprawić kolorowymi balonami i wszystko będzie ok :-)

A kto mówi o balonach? Nawet przez myśl nie przechodzi mi pomysł z balonami, wstążeczkami, gołąbkami i serduszkami :( Oczywiście sala jest jak najbardziej elegancka i brak w niej kiczowatych elementów, a to najważniejsze ;)

A jednak ostały się tam jakieś balony i wstęgi na filarach. Proponuję zdjąć te zbędne ozdoby, a sala odzyska szykowny styl.:)

Mogę ci jeszcze dodać ze obsługa była miła i o co byś nie poprosiła to przynieśli. My mieliśmy współtowarzyszy - u sumie w tym dniu zarezerwowali jeszcze inni - ażeby było śmiesznie to mieli tam stypy, tak więc jak będziesz zamawiać salę na wesele to upewnij się że nikogo innego tam nie będzie, bo myśmy myśleli że będzie tylko nasza grupka.

Gość kamilka...26
Chłodna...:(