Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

dziewczyny patrzcie jaka piekna sala

Polecane posty

Właściwie jak tak na nią patrzę to muszę stwierdzić że więcej ludzi się zmieści. Na tym zdjęciu jest pokazana dosłownie połowa sali, tak więc spokojnie dość duże wesele możesz zrobić.

limetka24 ciesze sie ze mowisz ze jest wieksza ta sala. Wlasnie sie obawialam zemalo miejsca na parkiecie jest. Wesela nie planuje wielkiego ale tak z 80-90 osob sie uzbiera.

Właśnie o to mi chodzi żebyś podkreśliła, że to twoja imprezka i zadnych niespodzianek. Lepiej to powiedzieć, bo po co potem być zaskoczonym. Wcale ci tego nie zyczę żebyś musiała z kimś dzielić salę w takim dniu.

Gość mrowka cz.
czesc dziewczyny, ja wlasnie w tej sali bede miala slub w kwietniu. juz zarezerwowane od miesiaca- bo duzo terminow juz zajetych na przyszly rok i szybko trzeba rezerwowac. Jestem z Zielonej Góry a gosci bede miala z calej Polski wiec zalezalo mi tez na noclegach- okazuje sie ze wlasciciele organizują busik którym przewozą gosci do Zielonej G. do pensjonatów/hotelików/gdziekolwiek chcemy. I z tego co pamietam to na miejscu tez jest kilka pokoików w razie czego (ale to niewiele chyba). w kazdym razie pierwszy raz zobaczylam tę salę przez okno (bo bylismy w niedz i bylo zamkniete) i juz wiedzialam ze bede tam miala ślub :)

Jest dość duża. Jak patrzysz na to zdjęcie które umieściłaś w linku to na prawo jest jeszcze dość duża część, także spokojnie.

Gość mrowka cz.
acha- odnoscnie liczby osob- ja mam zamówione na ok 80 osob, facet mowil ze na wieksze liczby tez byly zamowienia.

Hej Mrówka - może ty coś więcej powiesz Niebieskiej, pewnie znasz więcej szczegółów :-)

mrowka cz. o to widze ze tam pelna kulturka. Kurcze musimy sie szybko na jakis termin zdecydowac:)A ile gosci bedziecie mieli? limetka24 kochana dzieki za te wszystki informacje.

Gość mrowka cz.
no tak jak mówie- my mamy zarezerwowane na 80 osób (pewnie bedzie mniej), ale wlasciciele mowili ze mają tez wesela na 120. Tam są jakos 2 sale polaczone w jedną (hehe tak wlasciwie to ja tam nawet w srodku nie bylam- to co zobaczylam przez okno mi wystarczylo-zakochalam sie w sali- a potem wyslalam rodzicow-mieszkam na codzien w poznaniu- i obejrzeli, powiedzieli ze wyglada tak dobrze jak myslelismy) poza tym mają mały ogródek romantyczny i taki ladniutki "ganek" i taras. jest super, naprawde. i zewnatrz budynek tez ladny- taki stylizowany na elegancką wiejską gospodę

Gość mrowka cz.
a odnosnie menu tez mozna sie dogadywac- wszystko mozna uzgodnic z kucharzem.

To się cieszę że ci choć troszkę pomogłam. Ja na razie uciekam, bo mam cos do zrobienia, ale jeszcze tu zajrzę. Pa!

Gość mrowka cz.
wiec tak: koszty za osobę są do uzgodnienia- w zaleznosci od liczby gosci i przede wszystkim menu. w kazdym razie cena od osoby jest od 130zł wzwyz. Menu sie uzgadnia miesiac przed. Przy rezerwacji wplaca sie 1000zł kaucji. Do konca tego roku mozna zmienic termin, jesli uznamy ze nam nie odpowiada-i jesli bedzie inny dostepny. alkohole oni proponują swoje (22zł za butelke) - z tego skorzystalismy, wina mozna samemu wniesc (oni mają dobre za ok 40zł za butelkę) odnosnie ciast to polecają cukiernie dwie w ktorych mozna zamówic. Jedną znam (w mrowisku w Zielonej)-i nie odpowiada mi, wiec jak juz to skorzystamy z drugiej (nie pamietam nazwy). No. cos jeszcze? nie wiem. My na razie zarezerwowalismy sale, ale menu i szczegoly bedą pozniej zalatwiane

Gość mrowka cz.
a w menu moze byc cokolwiek sobie uzgodnimy z kucharzem- i dlatego nie mozna podac od razu konkretnej ceny za osobe. Ale ta fleksyjnosc jest tez dobra.

Gość mrowka cz.
wiesz co, z tym 22zł to tam nie tylko wódki są chyba- odnosnie tego musze sie jeszcze zorientowac. poza tym z tego mozna nie skorzystac

Gość mrowka cz.
acha- no i zarezerwujcie szybko bo z tego co pamietam: czerwiec i liepiec caly zarezerwowany, marzec chyba tez.. w kazdym razie szybko idzie i zmienia sie z dnia na dzien :) pozdrawiam

mrowka cz. dzieki dobra kobieto za wszystkie informacje:)jak jeszcze cos cie sie ciekawego przypomni daj znac:) Bongo Bongo wlasnie! Jak widdze ze tandetne restauracje itd to rece opadaja. ta sale zbaczylam i juz wiem ze to jest odpowiednie jmiejsce na piekne wesele.

Gość mrowka cz.
no problem. ja sama ostatnio w natłoku pracy zapomnialam troche o swoim slubie ;) (no do kwietnia jeszcze troche) a Ty mi przypomnialas i znowu jestem tym wszystkim podekscytowana :) dobrego dnia!

limetka24 a co cie sklonilo zeby brac slub jesienia? pazdzirnik/listopad jesli dobrze zrozmialam. Pytam bo to zadkosc wiekszosc ludzi bierze sluby latem. My sie jeszcze wahamy czy latem czy zima.

Gość mrowka cz.
limetka, mam nadzieje ze sloneczną bedziesz miala pogode, bo pazdziernik to piekny miesiac na slub! sama chcialam miec na jesien ale nie zdazylismy z terminami..

Chciałam mieć we wrześniu, bo wtedy mamy rocznicę chodzenia z Misiem ale uparliśmy się na jedną orkiestrę a mieli wolny termin tylko w pażdzierniku, 21, więc tak właśnie mamy. A latem na pewno nie chciałabym mieć bo zbyt gorąco jest. Mój brat miał 25 czerwca i były ponad 30 stopnioe upały - nie nie wielkie dzięki. Jesień też ma swoje uroki! :-)