Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo wazne pytanie

Skrocil mi sie okres z 7-8 dni do 3! czy to mozliwe? dlaczego?

Polecane posty

Zawsze mialam dlugie okresy. 7-8 dni. Jednak to bylo zanim zaczelam brac tabletki anty ( cilest dokladnie). Teraz juz drugi raz mam 3 dniowy okres. Czy wszystko jest w porzadku? I dlaczego tak sie dzieje, wie ktoras z was moze?

Gość ja tez tak miałam
Zawsze miałam okres trwający conajmniej 7 dni i dość obfity, a odkąd zaczęłam brać tabletki anty ( novynette) trwa on 3 - 4 dni i jest skąpy. Pytałam mojego gina dlaczego tak jest, bo myślałam, że mi coś jest, ale on powiedział, że jest to spowodowane własnie tabletkami. Ja mam już tak od dwóch lat, więc nie martw sie i głowa do góry! Ciesz się, że masz krótki okres:-)

To ze okres jest ktootszy akurat mnie cieszy. Chodzi o to, ze ja odswiawilam juz tabletki, od 3 miesiacy nie biore. Jak bralam to mialam tak 4-5 dni. A teraz juz drugi raz tylko 3 i ani kropli wiecej.

Gość cocakarola
jak by nie było przyjmowałaś hormony,które bardzo wpływaja na organizm.... organizm potrzebuje czasu,by wrócić do siebie....ale może byc też tak,że okres nie wydłuży Ci się,może 7-8 dniowy był tylko chwilowo?może własnie za sprawą Twoich hormonów?

Nie, 7-8 dni mialam przez kilka lat, hormony bralam z 8 miesiecy ( okres byl wtedy 3-4 czasem 5 dniowy, regularny zawsze dostawalam go 3 dnia przerwy miedzy opakowaniami). Teraz przestalam brac i mam niecale 3 dni.

olena, no przecież właśnie dawkuje sobie teraz hormony, czyli wywołuje krwawienie sztucznie i sztuczna jest jego długość! długość krwawienia, w dniach, zmienia się, gdy miałam naście lat krwawienie trwało u mnie tydzień (za to występowało co kilka miesięcy), potem pięć dni a właśnie od rozpoczęcia brania tabletek antykoncepcyjnych krwawię przez trzy dni

z wiekiem to wszystko się reguluje, hormony w tym pomagają, potem w okresie przekwitania znów z okresem dzieją się dziwne rzeczy

Gość yyuu
witam, mam skończone 15 lat i ostatnio miałam taką sytuacje, że przed wyjazdem zagranice miałam miesiączkę, która zawsze trwała do 5 dni czasami 7. natomiast po powrocie z zagranicy trwała tylko 3, gdzie pierwszy dzień był dosyć obfity, a potem to tylko plamienie, czy mam prawo się bać? po powrocie byłam tylko tydzień w Polsce i wyjechałam znowu zagranice do Grecji. jestem dziewicą.