Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xava

Oświadczył mi się,jestem szczęśliwa!

Polecane posty

Gość Xava

Wczoraj wieczorem piliśmy sobie wino,oglądaliśmy film na komputerze.po filmie stwierdziłam że chcę zaraz iść spać,a mój kochany,który w ogóle cały film był jakiś nieskupiony i zdenerwowany trochę,zaproponował mi spacer. ok,zogodziłam się.poszliśmy na dość długi spacer,bo na Zamek Krzyżacki (Torun). Tam staliśmy,przytulaliśmy się,aż mój kochany ujął moje ręce w swoją dłoń,pocałował je czule,spojrzał mi głęboko w oczy i zapytał "czy zostaniesz moją żoną?". prawie padłam!! rozpłakałam się.wiedziałam,że on chce kiedyś się ze mną ożenić.ale nie spodziewałam się tych zręczyn teraz,no i zrobił to w moim wymarzonym miejscu!! nie musze dodać,ze po powrocie do domu było kolejne wino i wspaniały seks.rano Misio wstał do pracy,a ja obdzwoniłam mamę,siostrę..... dzielę się moim szczęściem także z wami!!!

Gość wiesz co.....
to piekne :)

Gość a gdzie
gratuluje :D wiem co czujesz tez mialam takie romantyczne oswiadczyny, a w rok pozniej slub :)

gratuluję :) i życzę szczęścia w życiu :):):) dla Ciebie i Twojego narzeczonego ;)

Gość Zuzka33
Gratulacje,gratulacje!!!!!Zwłaszcza,że miłośc,wierność i zobowiązania na całe życie nie sa teraz w modzie.Jeszcze raz wszystkiego najlepszego,oby tak dalej!!!!!

Gość Torunianka22
gratuluję!! :-D piękne miejsce wybrał.... a nie walały się tam butelki po tanim winie,jak zazwyczaj?? ;-P zyczę szczęścia!! zjem pierniki za wasze zdrowie! kiedy ślub?? w którym kościele? to może wpadnę.... :-)

Gość Xava
Torunianka22, jesteśmy równieśniczkami!! mój narzeczony :-) ma 24 lata. a takich szczegółów jak kościół jeszcze nie omawialiśmy :-) ale ślub planujemy na wiosnę 2007.

To wspaniale, miło wiedzieć, że na świecie jest jeszcze tyle magii i tyle romantycznych dusz:) Szczęścia życzę i samych pięknych chwil, aby każda kolejna była lepsza od poprzedniej:)

Gość a jak długo jestescie razem
?? GRATULACJE

Gość karolinkaaa
Gratuluje : ) ma chlopak gust :) pozdrawiam

Gość martuska111
a moj mi sie oswiadczyl a pozniej po 4 miesiacach zdradzil (nie fizycznie), wybaczylam co prawda zerwalam zareczyny, bylismy razem z z braku laku, teraz jest 3 lata po tym przykrym doswiadczeniu, od dwoch lat na sile probuje wciskac pierscionek i na sile sie oswiadczac, codziennie slysze typu czy wyjde za niego a mi juz nie zalezy... u mnie zareczyny i to wszystko stracilo sens, nie jest czyms magicznym na co duzo kobiet czeka, teskni, marzy.... no tak juz sie wyzalilam az mi lepiej;/ poza tym nie planuje slubu i nie chce go miec, wole zyc w nieformalnym zwiazku. Kurde zazdroszcze tym kobietom, ktore maja super faceta.

gratulacje, ciesze sie z Toba. Ja tez chce kiedys uslyszec te slowa. Zadroszcze ci ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Wierze w milosc na cale zycie. To jest takie piekne. Super

Gość jestem pomaranczowa bo tak
a można wiedziec ile czasu byliście parą?:) ps. zareczyny piekne❤️

Gość Xava
Hej dziewczyny i kobiety!!!!!!!!!!! dziekuję wam bardzo za miłe słowa,naprawdę z bywania na tym forum spodziewałam się też paru odpowiedzi w stylu "co się chwalisz idiotko" albo "i tak cie zostawi"... bo od takich złośliwców się tu roi! :-( ale Wy jesteście wspaniałe!!! Odpowiadam na pytanie postawione przez kilka z was: Jesteśmy razem 2 lata 3 miesiące i 19 dni :-) pa

Gość jula***********
chcialabym byc na twoim miejscu,ale niestety tak sie nie stanie:( Gratuluje z calego serca

Gość jestem ciekawa....
JESTEM CIEKAWA CZY UDAŁ WAM SIĘ TEN ŚLUB NA WIOSNĘ 2007

Gość DO AUTORKI...........
zalosna jestes kretynko! tak mieszkaj z nim przed slubem,tak GZIJ SIE ZNIM a zobaczysz ZE WASZE MALZENTWO NIE BEDZIE UDANE ty chodzaca porazko!!oby cie kopnol w dupe i tyle puszczalska lafiryndo!!:O

Gość znóóofffff
Gratuluje !!