Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maziaaa

jakie kosmetyki w trakcie ciąży?

Polecane posty

Gość Maziaaa

Dziewczyny, co polecacie ? Mam na mysli jakies kosmetyki na rozstepy itd

Mustela dość drogi ok. 80zł opakowanie ale najbardziej skuteczny i wydajny jedno opakowanie starczyło prawie na całą ciążę. No i konsystencja kremu bardzo dobra. Dostępny w aptekach

Ja też używam Musteli a raczej staram się bo niestety zapach tego kosmetyku działa na mnie bardzo źle :( od razu zbiera mi się na wymioty :(

Kiara21 mi akurat zapach musteli się podoba ;) a może to dlatego że nie miała problemów z wymiotami w ciąży jedno co mogę powiedzieć to to że działa i daje oczekiwane efekty

Ja właśnie mam problem z mdłościami :( i do tego jestem właśnie strasznie wyczulona na kosmetyczne zapachy :( i nie tylko ... wystarczy zapach kiełbasy żeby mnie zmuliło :( ... a właśnie zapach Musteli działa na mnie najgorzej ze wszystkich zapachów kosmetycznych :(

ja polecam krem Vichy :) u nas kosztuje roznie od 75-85 zl za 125 ml, ale daje efekt, nawet na istniejace juz rozstepy polecam dodatkowo kolagen (ale nie wiem czy mozna w ciazy) no i drogi bo okolo 200 zl :(

Ja polecam super krem przeciw rozstępom. Używałam go na biust, uda i brzuch. Efekt? Zero rozstępów!! Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.