Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinka82

kompleks sierocy

Polecane posty

Gość angelinka82

Jestem pół sierotą od 5-tego roku życia, (tata zginął w wypadku) zatruwam życie i sobie i moikm bliskim, nie potrafie się pogodzić z tym co mnie spotkało, nie użalam się, ale cierpie w środku, nienawidzę życia i myslę że nigdy mi to nie minie. Czy ktoś jest w podobnej sytuacji???

Gość mandarynka i pomarańcza
brzmi znajomo :(

Gość biedulka.....
hm hm skas to znam :(

Gość angelinka82
poza tym często wciskam się w żeberka kaloryfera na widok przychodzącego w odwiedziny wójka Andrzeja który pod nieobecność mojej mamy dotyka mnie delikatną acz pewną ręką i tuli do swoich bili wyznając mi miłośc:classic_cool:

też to mnie dotyczy...borykam się z takim problemem tyle lat, a ja zawsze byłam córeczką tatusia i tym bardziej nie godzę się z jego śmiercią :(

a wszyscy ktorzy posiadają rodziców nie potrafią nas zrozumieć,chcą ale nigdy tak na prawde nie pojmą co to znaczy nie mieć jednego z rodziców w dziecinstwie i to robi z czlowieka głębek nerwów bo ma sie JUZ TYLKO jednego rodzica i jak JEGO BRAKNIE to juz jest sie calkowitą sierotą :(

-->lilly rose wiem o czym mówisz, nikt nie zrozumie dopóki nie doświadczy, dziękuję mojej mamie, za to że starała się być równocześnie dla mnie ojcem

Gość Wspolczuje ci
ale ja mam takiego ojca, ze wolalabym w ogole go nie miec i nie jestem jakas siksa mam 25 lat

Mojej matki nienawidze, wyrzucila mnie z domu, a mój tata umarł w te wakacje. Z dnia na dzień jest coraz gorzej...

Mój tata wyszedł do pracy i nigdy już nie wrócił, zginął. Głęboko wierzę, że jest zawsze przy mnie