Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurtownia lodówek

JAK ŻYĆ, ŻEBY PRZEŻYĆ?

Polecane posty

Gość hurtownia lodówek

Niedawno spotkał mnie "zawód miłosny". Zakochałam się w mężczyźnie sądziłam, że ze wzajemnością (wiem,wiem NAIWNOŚĆ) nagle on przypomniał sobie, że jednak nie jest gotowy na związek (trochę poźno...). Od tego czasu nie mogę poradzić sobie ze sobą i własnymi uczuciami. Nic mnie nie cieszy, mam wrażenie, że tylko z nim mogłabym być naprawdę szczęśliwa, że on dawał mi to czego potrzebowałam. . Zanim go poznałam cieszyłam sie każdą chwilą-byłam sama ale było mi dobrze. Teraz gdy go nie ma jest mi ciężko....inaczej. Jestem młoda i chcę żyć pełnią życia ale nie potrafie! chcę - ale nie umiem!! nie wiem co się ze mną stało i jak długo to potrwa ale mam w sobie złość ...i nienawiść, mam też miłość...to okropne! gdyby coś takiego spotkało którąś z moich koleżanek to napewno kazałabym jej dać sobie spokój z takim palantem! ..i o nim zapomnieć ale ja nie umiem , nie jestem tak silna jak mi się wydawało.Nigdy nie przypuszczałam ze bede w takiej sytuacji.Dziewczyny ratunku!

przykre :( ale nie ma innej rady jak - znajdz nowa milosc...nic tak nie pomaga na zlamane serce jak nowy obiekt uczuc

Gość francuski piesek
taaa, tylko ze sytuacja jest raczej kiepska. Musiala by znalesc chyba kogos bardzo sensownego i takze gotowego na zwiazek. W takim stanie bardzo trudno i wtedy sie czesto szuka na sila a z tego to juz tylko SAM KLOPOT. Mimo, ze sam bardzo czesto radze podobne zachowanie (nowa milosc i lzej) to w tym przypadku jakos czuje ze to nie tak. Raczej przyjaciel i praca nad soba. Ty nie zostalas porzucona tylko zwiazek na ktory mialas nadzieje sie nie rozwinal. Znaczy to, ze za bardzo potrzebujesz ciepla i milosci. Nastepne zwiazki moga zakonczyc sie podobnie a wtedy wpadniesz w depresje. zatem : nie lap nowego zwiazku dopoki nie okaze sie ze to jest to czego chcesz. Postaraj sie wrocic na poprzednie tory i znajdz dobrego pzryjaciela ale nie milosc.