Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcde edfg

o co tu chodzi

Polecane posty

Gość abcde edfg

zastanawiam sie o co chodzi...... otóz poznałam jakiś czas etmu faceta, spedzilismy kilka imprez gadając do białego rana (acha zaznacze że jestem dość atrakcyjna kobieta, on super przystojniakiem nie jest ale ujdzie). Potem zaprosilam go na wesele jako pare, po przyjecieciu zaproszenia umaial sie ze mna na piwo, do kina, i znow godzinne rozmowy.... (odprowadzal mnie do domku, smsy zebym sniła slodko itd. ) ale........... ani raz mnie nawet palcem nie dotknął (zaznaczam fizycznie mam wszystko ok) na weselu to samo, wrecz zaczynal wiekszy dystans robić? i co? myslicie że krypto gej... acha i na pewno to nie tak że mu sie coś odwidziłao nagle.... po prostu wyglada to tak jakby mogl sie w nieskończonośc umawiać na platoniczne randki

Gość flesz monster atak
To jest chory człowiek. Ze mną nie miałbyś takich problemów :p

Gość abcde edfg
dzieki za reakcje, nie żebym miaął z tym problem - bo nie narzekam na samotność - tylko takie to było dziwne..... przeważnie musze walczyć z facetem żeby ółap od razu nie pchał a tu nic.... kurde feelk ale mamproblem!! królestwo za prawde

Gość francuski piesek
Spotykasz po prostu "dziwnych" facetow....ale ten wcale nie jest dziwny :) czemu nie moze chciec miec w Tobie pzryjaciolki ? Czemu nie moze nie byc Ciebie pewien i nie chcec sie wczesniej zaangazowac ? Ja np zauwazylem, ze na poczatku, to ladna kobieta za bardzo sie podoba i nalezy odczekac pare chwil i ja poznac zanim sie wlezie do lozka. Gdy sie tego nie zrobi to trafia sie czasem na taka, ktora czyta tylko romanse albo nie czyta wcale, albo jest zaborcza i lubi rzadzic, albo jest po prostu nimfomanka...tysiace wad mozna miec. Jak sie pojdzie do lozka to wtedy juz kicha....zrywasz , ale czujesz ze wykorzystales. Normalni faceci tak nie robia i moim zdaniem on moze byc po prostu normalny

Gość abcde edfg
nie myślałam od razu o sexie, tylko o pocąłunku co najwyżej , objęciu!! i też na początku cieszyłam się że znalazł się mężczyzna, który chce wiedzieć co mysle czuje, strasznie sie ucieszyłam!! ale to da sie wyczuć że tu niechodzi o poznanie o powolne rozwijanie znajomości tylko jakies to dziwne

Gość francuski piesek
No to mzoe Cie tylko lubi i che abys byla przyjaciolka...nic wiecej. Ja wiem ze ci z nadmiernie rozwinietymi gruczolami nie wierza w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna....ale ona jest mozliwa i czesto sie zdarza.

Gość abcde edfg
może masz racje!! w sumie taka ewntualnośc też mi sie podoba, chociąz nie powiem że smutno mi kiedy pomysle że chcwile temu mysłałam że to początek jakiegoś fajnego uczucia, no nic przyjaźń jest równie ważna..... choć na marginesie dodam że czuje , iż on ma jakis problem z fizycznościa, orientacją ale jako przyjaciółka może kiedys sie dowiem i będzie mu lżej

Gość gumka myszka
Tak, tak! Bądź tą czarodziejką, która wyleczy go z impotencji :-) Satysfakcja gwarantowana :-D