Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermacolkaaaaaaaaaa

DERMACOL---- PODKŁAD IDEALNY? patre pytań..

Polecane posty

Gość dermacolkaaaaaaaaaa

Witam. zastanawiam sie nad kupnem dermacolu. tak wlasciwie to juz jestem zdecydowana. tylko niegdzie nie moge go znaleźć.. :( pozostaje internet.zamówie go na allegro, tylko problem w tym ze nie wiem jaki odcien:( tak to jest jak przez internet.. moze ktos go ma? i mógłby doradzic? Tak wogóle to poradziła mi jego kupno kolezanka mojej mamy. podobno zakryje wszytsko!!!!!! i ejst b.trwały, a na tym mi zalezy..ja chchialabym zakryc trądzik... tylko razcej nie mozna go uzywac na cala twrarz bo staje sie "maska".. ale mozna poprawic jeszcze czyms.. PROSZE O ODZEW! i sory za błedy ale to z pospiechu:)

Kryje wspaniale. Ale tak zapycha i rozszerza pory, że do dziś, mimo licznych zabiegów oczyszczająco-ściągających, nie udało mi się przywrócić cerze dawnego wyglądu...

Gość dermacolkaaaaaaaaaa
Naprawde? a wszedzie pisze ze wlasnie nie zapycha porów:( a jestes pewna ze to wlasnie od dermacolu?

No tak, przedtem nie miałam rozszerzonych (Dermacol kupiłam, bo ktoś polecał go jako świetnie kryjący, a ja mam czerwony nos), a po nim już tak. Ale to tylko moje doświadczenia, wcale nie musisz reagować tak samo.

Gość okropnie
zapycha pory a jak masz tradzik to moze byc katastrofa

Gość norrma23
przy trądziku absolutnie nie. ta sama firm ama jakis inny leczniczy do takiej cery, nazwy nie pamiętam, ale dziewczyny o nim tu pisaly.

Gość norrma23
przy trądziku absolutnie nie. ta sama firm ama jakis inny leczniczy do takiej cery, nazwy nie pamiętam, ale dziewczyny o nim tu pisaly.

Gość NOE
dermakol oj dermakol twarz wyglada generalnie jak w masce kryje zajebiscie ale widac go z 20 metrów:)polecam osoba które naprawde maja znamiona lub blizny mozna go dostac w normalnych sklepach

Gość NOE
ja mieszam z innym fluidem ale tylko wtedy gdy musze

Gość dermacolkaaaaaaaaaa
kurde czyli co.. nie dla mnie? :( jejku.. piszcie ejszcze cos..

Gość co tu mozna dodac
a co mozna jeszcze napisać? Moim zdaniem nie nadaje się do cery trądzikowej, min dlatego, ze zapycha i podkresla pory. Nie matuje. moim zdaniem on w ogole nie nadaje się do codziennego użycia, za cieżki. Ale to są moje odczucia. Ja stosowałam go do okazjonalnego maskowania pleców i dekoltu, kiedy miaałam wysyp pryszczy, a wychodziałam w kreacji w której te elementy były widoczne. Rzeczywiscie maskuje dobrze, trzeba uwazac przy aplikacji zeby nie było tego za duzo, ale do ogarnięcia. No i jest tani, a mnie do dekoltu i plecow szkoda było tych droższych. Makabrycznego pogorszenia cery pozniej nie zauwazyłam, ale mnie zdarzyło sie potraktowac nim z kilka razy w roku. A przy codziennym stosowaniu to jednak co innego.

Gość cherry_rose
polecam Vichy Dermablend zakrywa tradzik super! nie ma efektu maski i nie zatyka porow bo jest do cery tradzikowej dostepny w aptekach warto!

Gość dermacolkaaaaaaaaaa
a drogi jest? mozna go porównac do tego jak kryje z dermacolem?

Gość fdfdf
dermakol to paskudztwo. Polecamdeermablend - cera po roku stosowania nie pogorszyła się. Nie tworzy maski, dobrze kryje. Z lezniczych polecam excipial około20zł tylko a aptekach.

Gość Oleczkaaaaaaa178564565667
Hej ja już używam 3 tubkę i jestem bardzo zadowolona z tego produktu, tylko mieszam go z kremem bo zawsze kupuję o ton ciemniejszy odcień i starcza na dłuuuugoooo ja tam BARDZO serdecznie go POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość polecam revlon
colorstay do cery tłustej i mieszanek faktem jest że wysycha szybko ale dość dobrze kryje i co najważniejsze nie zapycha porów

Gość creat
ja tez uzywam dermacol i jest super! mieszam go z kremem tylko nie gestym takim bardziej zadkim, najpier klad krem a potem ten podklad. Ale tego podkladu naprawde trzeba nie wiele zeby zakryc nie doskonalosci i zeby nie bylo efektu maski. i jesli twarz to i szyje rowniez ale wyglad jest super:):) polecam!!!!:)najlepiej jeszcze przed nalozeniem od czasu ronic peeling:)