Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia Blade

BABSKI RÓD !!

Polecane posty

Gość Sonia Blade

Wracałam dziś z zakupów,w prześwitującej siatce niosłam spódnicę w popielatym kolorze i jeszcze kilka rzeczy pod kolor.Przechodząc przez osiedle minęłam siedzące na ławce trzy laski-włosy utlenione,w ustach paieros,troche młodsze ode mnie.Nagle jedna z nich głośno powiedziała:"kur** jak z pierdla".Popatrzyłam się na nie i poszłam dalej.Powiedzcie mi skąd w dziewczynach tyle zawiści,złośliwości,chęci dokuczenia?

Gość a daj spokój ..
Na mnie się w ogóle kiedyś jakaś obca laska rzuciła i zaczęła mnie prać, bo zaszła mi drogę i zapytała, czy mam papierosy, a ja powiedziałam jej że nie mam papierosów. Jacyś obcy ludzie ją musieli ode mnie odciągać. Niektóre osoby są tragiczne!! Po prostu tragiczne!! Brak słów! :(

Gość Sonia Blade
Dajcie spokój,myslałam,żeby im odpysknąć,ale jeszcze by mnie pobiły!

Pewnie wspomnienia do nich wrocily, moze swego czasu duzo czasu w tym \"pierdlu" spedzialy :D Wiecie... taka mania przesladowcza, psychoza, czy jak to nazwac ;)

Gość upupup
Może te ubrania były w jakiejś markowej siatce i zazdrość się w nich obudziła?niestety,często ludzie zazdroszczą tego,czego mieć nie mogą.Sama mówisz,że siedziały na ławce i paliły papierosa,więc prawdopodobie (NIE generalizuje,bo są wyjątki)nie były to kulturalne osoby.Ciebie stać na zakupy,a one sobie siedza i palą "szluga" na ławce.

Gość upupup
A same w jakie kolorki były ubrane??skoro były troche młodsze od Ciebie,to widzą jeszcze tylko i wyłącznie pastele?