Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kurna kurna kurna.

pryszcz zmora pomocy !!!

Polecane posty

Go艣膰 kurna kurna kurna.

ludzie... mam problem. mam takie dwie bia艂e kropki juz od 3 miechow.. nie znikaja i nie da sie ich za chiny wycisn膮c... pr贸bowalam kilka razy i siedza ... to takie bia艂e kropki hyh. kiedy艣 ju偶 tak膮 miala i chyba po roku udalo mi sie ja ajko艣 usun膮c by艂a jak ziarenko piasku. my艣la艂am nawet zeby jakas szpilka naku膰 to miejsce i mo偶e wtedy wylezie cholerstwo. ktora艣 tak robila- chodzi o to naklucie. pom贸zcie plisss. co robi膰 jak usun膮c... ehhhhhhhhhhhh.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja 123456
hmm wiesz nie wiem czy to nak艂owanie to dobry pomysl. ale jak nic nie pomaga to moze sprub贸j. albo wybierz sie do kosmetyczki ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwon.a.
tez mam ten problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneczka./
uwa偶am 偶e z tym nak艂uciem to nie najleprzy pomys艂. mo偶e zostac ci po nim dzirka na zawsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atek rozy
ojej moja kole偶anka ma sporo takich kropeczek kt贸rych nie da si臋 usun膮膰. chyba trzeba si臋 przyzwyczai膰.

Udost臋pnij ten post

Akurat, wszed艂em na to forum z zamiarem znalezienia \"rady pierwszego kontaktu\" odno艣nie problemu z cer膮 (o czym zaraz) wi臋c skoro szukam pomocy to i sam pomog臋 :) Rozumiem, 偶e ta bia艂a kropeczka to tak jakby ma艂e ziarenko piasku tu偶 pod nask贸rkiem? R贸wnie偶 mia艂em co艣 takiego i... nak艂u艂em to cienk膮 i zdezynfekowan膮 ig艂膮. Po nak艂uciu da艂o si臋 usun膮膰 bez problemu i po 6 miesi膮cach od zabiegu stwierdzam, 偶e komplikacji brak ;) W zamian prosz臋 o pomoc w temacie : ) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3295688

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez jestem
za tym nakluciem ale pamietac tzreba o zdezynfekowaniu igly i miejsca naklucia przed i po oczywiscie i wszystko bedzie dobrze tylko nie kluj zbyt gleboko! ja po 2 dniach juz sladu nie mialam.

Udost臋pnij ten post