Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi

Mój chlopak

Polecane posty

Gość smutno mi

Mój chłopak mnie wczoraj uderzył, nigdy wcześniej nie było takich sytuacji, naprawdę go wkurzyłam tez przesadziłam ale on…. jak mógł, musze go zostawić wiem , tylko że ja tak strasznie go kocham, i chciałam z nim spędzić resztę życia. :-(

Gość toksyczna24aa
a za co Cie tak potraktowal strasznie??? nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji, na bank nie ma usprawiedliwienia!skoro Cie uderzyl raz to jest obawa ze sprobuje i drugi, wiec koncz te znajomosc!a dlugo jestescie razem??

Gość nbver
chcesz go zostawic nie dlatego ,ze cie uderzył tylko dlatego ,ze nic nie czujesz do niego

Gość liczę na WAS
jejka bardzo ci współczuję i wiem że ci cięzko ale uciekaj póki jeszcze czas!!!!!!! póki nie masz zrytej psychiki i wszystkie zęby...

Gość mała mimi
powiedz, jak to się stało. różne rzeczy wyglądają róznie, jak się zna szczegóły. co Ty zrobiłaś. jak Cię uderzył? oczywiście jeśli chcesz. nie chcę wydawać sądów za wcześnie.

Gość sadas
szkoda tylko ,ze nie znamy relacji drugiej strony...

Gość smutno mi
nie ,chce go zostawic bo mnie uderzył , zawsze powtarzałam że zaden sk.... nie bedzie mnie bił , za co w sumie to byla moja wina , krzyczałam na niego, wogóle niesprawiedliwie go oceniałam , on zawsze był naprawde kochany a ja mowilam straszne rzeczy które nie byłu prawdą , bylam zdenerwowana , przesadzilam , ale to go nie usprawiedliwia.

Gość mała mimi
ok. spokojnie powiedz, o co go pskarzalas. nie mowie,ze cos to usprawiedliwia. ale dobrze wiedziec, co krzyczalas, i jaki to byl rodzaj uderzenia - szrpniecie, uderzemnie w twarz, pobicie...

Gość tak było...
nawet, jeżeli powiedziałaś coś wrednego, nie miał prawa Cię uderzyć

Gość qqqqqqqqqqqqqna
a ja uwazam, ze to tez człowiek, mogły mu nerwy puscic, mógl nie wytrzymac, mogly to byc wielkie emocje, a ona mogła zrobic cos naprawde wrednego i nalezałoby to rozawzyc:) poza tym uderzenie to czesto oznaka nie agresywnosci ale bezsilnosci w danym momencie. i to tez nalezałoby rozwazyc. co z tego ze to FACET...facet tez człowiek, moze płakac to moze tez i wybuchnac:O

Gość smutno mi
nie nie pobicie uderzył mnie w twarz , nie chce pisac co mowilam , nie prawde , ze traktuje mnie jak szmate, i takie tam , różne rzeczy , naprawde nie uczciwe bo on zawsze był dla mnie bardzo dobry .

Gość mała mimi
no ok, ale my debatujemy a autorka topiku milczy.

Gość smutno mi
nie ja nie zaprzeczam to byla moja wina i dobrze o tym wiem ,ja go sprowokowałam , ale przecież można zalatwić takie sprawy w inny sposób mógł też na mnie krzyczeć , wyzywać ,po prostu boje się że jak mu teraz wybacze to zrobi to też następnym razem, bo z tego co wiem to tak zazwyczaj jest.

Gość mała mimi
no tak. zostaw fo, skoro sama zawinilas i tez krzyczysz na niego. bo to nie milosc. nie wiem, jak miedzy wami bylo. ale w tym wypadku ty poszukasz kogos nowego, moze sie nauczysz zachowywac nie krzyczac. on znajdzie inna, moze bedzie go kochala. bo to,ze uderzyl ciebie, nie oznacza,ze uderzy inna

Gość smutno mi
jestesmy razem 3 lata i planowaliśmy ślub, naprawde go kocham, i nie wiem co teraz mam zrobic , on się nic nie odzywa , napisał tylko smsa że przeprasza

Gość mała mimi
ale jak cie uderzyL. moze wyolbrzymiasz?

Gość smutno mi
nie prawda ja go bardzo kocham , a sama bylam zdenerwowana wiec krzyczalam .

Gość Gleader
To było ostrzeżenie

Gość smutno mi
pisalam juz uderzyl mnie w twarz , z otwartej ręki.Więc chyba nie wyolbrzymiam.

Gość smutno mi
po kłotni naturalnie obciągnęłam mu z połykiem ,ale jestem ciagle zła na niego..

Gość haleczka
no to go zostaw. znajdziesz nowego. on Cie nie kocha przecież, jak Cię uderzył w twarz. i nie mysl, ze byloby z tego malżenstwo - zwodzil Cie, bo mial babke za darmo w lozku. nad czym sie zastanawiasz. smieszne.

Gość Gleader
Nie powinnaś mu obciągać z połykiem bo on myśli że mu wybaczyłaś

Gość haleczka
jak sie na niego darlas a oprocz tego pieprzylas sie z nim, to mial kurwe za darmo. w kocu ja uderzyl. nic dziwnego.

Gość smutno mi
wiesz nie wiem czy to temat do zartow ale skoro cie to bawi.

Gość mala mimi
niestety masz problem. twoja decyzja. kochajacy facet nie bije, nigdy. nie kochał cię i nie kocha. taka prawda.

Gość Gleader
Nie trzeba było wyzywać jego matki

Gość smutno mi
Własnie że nie wcale tak nie było , on był naprawde wspaniały , troche zazdrosny , ale zawsze robił wszystko o co go poprosilam , był dla mnie bardzo dobry .

Gość smutno mi
czasem mnie porywa ..Uderzył mnie i już mu nie obciągne z połykiem ..Drań..