Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi

Mój chlopak

Polecane posty

Gość smutno mi
a to to oczywiscie podszyw smutno mi po kłotni naturalnie obciągnęłam mu z połykiem ,ale jestem ciagle zła na niego..

Gość acea
bez sensu uderzył cie ,a ty dalej mu ciagniesz ?

Gość smutno mi
Nie jesli tak chcesz widzieć to nigdy mu nie ciągnełam .Więc się już odpiepsz

Gość kredka kolorowa
Wiesz ja myśle że powinnaś z nim porozmawiać , o tym co się stało i dlaczego , może faktycznie się zdenerwował i to było tylko jednorazowe , jak by cie nie kochał to by po tym wszystkim co do niego powiedziałaś Cię nie przepraszał.

Gość kredka kolorowa
a co sie po tym stalo jak Cię już uderzył??

Gość smutno mi
bylam w szoku , on chyba tez stalismy moment i sie nic nie odzywaliśmy ,wzielam torebke i wyszlam.

Gość kredka kolorowa
Widzisz więc może naprawde to były emocje , nie powinnien cie uderzyc, cokolwiek byś mu nie powiedziała , ale moze ta sytuacja was czegoś nauczy i już ie bedziecie się tak zachowywać .

Gość jaaaaaaaa
hmm ja bym też się zastanowiła nad tą sytuacją!Piszesz, że do tej pory był kochany, ze to Ty go sprowokowałaś (fakt nic nie usprawiedliwia tego, że Cię uderzył ) ale to były emocje!porozmawiajcie!Byc moze on tego bardzo żałuje, a boi sie pierwszy przyjść do Ciebie, bo np. wstydzi sie tego co zrobił, boi się jak zareagujesz na jego osobę, no nie wiem... Ja bym porozmawiała.

Gość dokdo
piszesz że sama go sprowokolałaś to o co masz pretensje, że koleś nie wytrzymał , sama mówisz że Cię kocha, i sznuje a ty mu z takimi tekstami wyjezdzasz i pewnie jeszcze gorszymi skoro sama nie chcesz o tym pisać , myślalaś że jest z kamienia , no to już wiesz że nie i też może mieć chwile słabości .Ehh.....te dziewczyny.

Gość smutno mi
wiem że on sie odezwie , to było wczoraj więc pewnie czaka aż się oboje troche uspokoimy , napisał mi że mnie kocha , i przeprasza .Ale ja nie wiem może jestem jakaś dziwna ale myśle że chlopak nie powinnien uderzyć dziewczyny choćby nie wiem co mu powiedziała, zreszta ja tez go nigdy nie uderzylam.Wiem że mnie kocha ale nie wyobrazam sobie jak by to teraz mialo byc.

chcesz byc z damskim bokserem - prosze bardzo. na własne życzenie facet który bije kobiete to śmieć nie facet. dno gnój metr mułu :O

Żadnych rozmów, zostaniesz z nim teraz to możesz się spodziewać następnego razu na 80%. Najtrudniejszy pierwszy krok:o Nigdy ale to nigdy nie pozwój żeby ktoś podnosił na Ciebie rękę a pozostanie z nim w tym momencie to właśnie przyzwolenie. I nie jest wazne co zrobiłaś i co powiedziałaś, jeżeli tak zareagował w stresie to weź pod uwagę że związek w dorosłym zyciu to dużo, dużo stresu:o

Gość wkurzony gosc
Widocznie to jakiś jebany dupek daj mi jego namiary to sam mu skopie dupe , i się może oduczy podnosić rękę na kobiety.