Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh noooooo

CZERWONE KROPECZKI NA TYLKU

Polecane posty

Gość oh noooooo

juz od dawna je mam w sumie nie wiem czy to sa pryszcze plamki i czy krostki. nie wiecie jak sie ich pozbyc albo od czego sie biora? na pewno nie z powodu braku higieny osobistej, prznajmniej w moim wypadku z gory dzieki za odp:)

Gość oh noooooo
prosze o odp/

Gość uuup uuup
Też mam ten problem

Gość lkooauif
noscie przewiewna odziez to dupska sie nie beda pocic, skora w tym miejscu bedzie oddychac i nie bedzie krost:P

Gość dsdsa
tez mam ten problem z moich obserwacji wynika, że robią mi sie one jak siadam na zimne powierzchnie :) i jakies ze sztucznego materiału

Gość kiiiiii
a ja jeżdżę b. dużo na rowerze i od siodełka mi się to robi

Gość ja tez tak mamm
wy to macie na posladkach? bo ja mam pod, tzn na zgieciu pod posladkami. czasem krostki, czasem takie ropne jak na twarzy. regularnieszoruje to pilingiem przy kapieli ale nie widze wyraznej poprawy na dluzej :(

Gość ja tez mam
ale to od siedzenia i noszenia obcislych ubran w gorace dni! NIE DOPUSZCZAC DO POCENIA TYLKA+ przewiewne rzeczy!

Gość luxlux
a czy to nie są aby potówki? wietrzenie i zasypka dla dzieci powinno pomóc ( i nie noście sztucznej bielizny:P)

Gość ulalalija
skad ja tro znam to samo mam.. ale jak sie pozbyc ich?? np wiecie jak juz sie zrobia. bo teraz jak juz wiem to nie nosze sztucznej bielizny a one nei zniklaja

Gość tiririri
to są POTÓWKI ludziska!

Gość oh noooooo
no i co mam zrobic z tymi potowkami?? ale one nie wystaja w wiekszosci.. tylko niekotre sa ropne

Gość makta
Z moich doświadczeń wynika,że winne temu są tylko i wyłącznie sztuczne materiały. Największą krzywdę wyrządziły mi kiedyś... rajstopy! Proponuję peeling i wietrzenie skóry. Dobrze działa tez sudocream.

Gość dziulaa
Ja też je mam! A nosze przewiewne ubrania, nie nosze sztucznej bielizny i o higiene takze dbam bez dwoch zdan!! Nie wiem co to jest w kazdym razie pojawiają mi sie pojedynczo, jak jedno ginie to pojawia sie drugie... niezbyt przyjemne :| :s

Gość mi pomoglo
przemywalam davercinem - pozbylam sie w ten sposob duzych okropnych syfow, a teraz myje szorstka gabka i plynem do higeny intymnej ziaji, jak cos od czasu do czasu wyskoczy to szybko davercinem i po klopocie, tylko ze davercin na recepte jest :|

Gość mi pomoglo
a sudocrem mi nie pomagal, mialam wrazenie za dziala wrecz odwrotnie :/

Gość kikikikikikikiki.....
kiedys tez mialam krostki na tylku :( biora sie one od siedzenia tz,jezeli bardzo duzo czasu siedzimy wtedy skora nasz a nieodycha i od sztucznych materialow.Juz ma gladka pupcie:) nie nosze sztucznej bielizny ale i tak nosze przewaznie stringi uzywam pelingu ale jak macie takie ropne lub bolace krosty to nie polecam pelingu bo to tylko moze pogorszyc sprawe moze wtedy jakis delkatny peling i wcierac duzo balsamu lub jakiegos kremu w nasze tyleczki.Ten problem mam przewaznie w zime no bo wtedy ciagle jestesmy ubrani od stop do glow spodnie rajstopy dlugie plaszcze itd.. Tez jezdze duzo na rowerze ale od tego mi sie nierobia krosty czasem tylko m,am otarcia od siodelka.Pozdrawiam:)

ja tez uwazam, ze to potowki. radze nosic bawelniane majtki i stosowac cos na podraznienia. moze byc sudocrem albo masc z wit. A. w kazdym razie cos gojacego. pozdrawiam :)

Gość ło jezuuuuuuuuu
tradzik???????

Gość no apiszcei cos jeszce bna ren
temat