kokochanel 0 Napisano Sierpień 22, 2006 Dziewczyny, nie przeszkadza Wam sperma wyciekajaca z Was po stosunku?? Jak się wtedy zachowujecie...?? To takie niezręczne kiedy po seksie leże przytulona do partnera, a ty trzeba z tym powalczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehh Napisano Sierpień 22, 2006 no i co ze wycieka:)? ze mnie wycieka na posciel i juz.a jesli konczy mi na brzuszku, pupie i okolicach wycieram chusteczką albo po prostu leze sobie taka "opryskana", wyciram sie z czasem gdzies w przescieradło pewnie i tyle.moze nie spimy potem w sterylnym otoczeniu, ale co z tego? wymieniamy od kilku lat swoje bakterie, plyny ustrojowe itp wiec nie widze problemu:) w kazdym razie my nie mamy i nigdy nie mielismy z tym problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa Napisano Sierpień 22, 2006 my zaraz po przytulimy się do siebie, a potem szybciutko do ubikacji :) wycieramy to co ściekło :) i znów się przytulamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 22, 2006 E tam, pewnie ze nie przeszkadza. PO przytulamy sie, zasiskam nogi i za jakies 5 min lece pod prysznic;) Mozna sie przyzwyczaic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiulkaaa87 Napisano Sierpień 22, 2006 no ja mam przy sobie chusteczki przykładam aby sie posciel nie pobrudziła poprzytulamy sie i ide do łazienki i sie podmywam a najlepiej jak sie w wannie tez kucnie to szybciej wylatuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wióry i pył Napisano Sierpień 22, 2006 zawsze można gumek używac... wtedy nic nie wycieknie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach