Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokochanel

sperma

Polecane posty

Dziewczyny, nie przeszkadza Wam sperma wyciekajaca z Was po stosunku?? Jak się wtedy zachowujecie...?? To takie niezręczne kiedy po seksie leże przytulona do partnera, a ty trzeba z tym powalczyć...

Gość hehh
no i co ze wycieka:)? ze mnie wycieka na posciel i juz.a jesli konczy mi na brzuszku, pupie i okolicach wycieram chusteczką albo po prostu leze sobie taka "opryskana", wyciram sie z czasem gdzies w przescieradło pewnie i tyle.moze nie spimy potem w sterylnym otoczeniu, ale co z tego? wymieniamy od kilku lat swoje bakterie, plyny ustrojowe itp wiec nie widze problemu:) w kazdym razie my nie mamy i nigdy nie mielismy z tym problemu.

Gość jaaaaaaaa
my zaraz po przytulimy się do siebie, a potem szybciutko do ubikacji :) wycieramy to co ściekło :) i znów się przytulamy :)

E tam, pewnie ze nie przeszkadza. PO przytulamy sie, zasiskam nogi i za jakies 5 min lece pod prysznic;) Mozna sie przyzwyczaic

Gość Asiulkaaa87
no ja mam przy sobie chusteczki przykładam aby sie posciel nie pobrudziła poprzytulamy sie i ide do łazienki i sie podmywam a najlepiej jak sie w wannie tez kucnie to szybciej wylatuje

Gość wióry i pył
zawsze można gumek używac... wtedy nic nie wycieknie ;)