Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

proszę o poradę

Polecane posty

Gość

przez całe wakacje chodziłam z Pawłem (za namową wspólnych przyjaciół, którzy uważali że jak go bliżej poznam to pokocham), fakt polubiłam go fajny chłopak, ale nie pokochałam! najgorsze jest to że przez tą sytuację i ciągłe namowy zaczynam mieć go dość a tego nie chce. On się we mnie zakochał, powiedział mi to. Nie wiem co robić, jak z nim zerwać, co powiedzieć, proszę poradźcie coś...

Glupia sprawa.... ale nie ma tego co ciagnac. Po co robic z chlopaka wariata? Zrob tak: Wybierz sie z nim na spacer w neutralne miejsce i powiedz, jak ta cala historia sie zaczela- czyli ze tak go wszyscy lubia i uwazaja za fajnego chlopaka i ze ze wzgledu na te dobre slowa o nim, chcialas sprobowac z nim. I faktycznie okazal sie fajnym chlopakiem, ktorego bardzo lubisz, ale niestety nie zakochalas sie.... I wg ciebie nie ma sensu ciagnac zwiazku bez milosci- oszukiwalabys go, jesli bys pozwolila mu wierzyc, ze czujesz cos do niego.... Dalej samo jakos pojdzie. Wazne, zebys byla szczera i - jesli nie chcesz stracic jego przyjazni- delikatna w formulowaniu mysli. Jesli wstydzisz sie powiedziec mu tego wprost, napisz do niego list i daj mu do przeczytania, kiedy bedziecie razem- wtedy bedzie mogl od razu ci odpowiedziec i bedziesz widziec jego reakcje oraz ocenic ksztalt waszych przyszlych relacji. Odkrec ta sprawe jak najszybciej- nie ma co brnac dalej!

Gość
dzięki za te porady wiem tak muszę zrobić ale upewniliście mnie w tym postanowieniu. Nie będzie to łatwe ale postaram się to zrobić jak najdelikatniej.