Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *jagodzianka*

Na czym polega dojrzała milość?

Polecane posty

Gość *jagodzianka*

Nie wiem jak mam się zachowywać, żeby nie posuć tego związku. Obydwoje mamy już pod 30-stkę jestesmy od roku ze sobą. Ja chciałabym by było nadal tak jak na początku, a on twierdzi, ze to nie możliwe że tylko początki sa takie ekscytujące bo ludzie dopiero się poznaja a teraz to już inna faza związku spokojniejsza, normalna codzienność....Czy to normalne, czy w kazdym związku tak jest?

\"a teraz to już inna faza związku spokojniejsza, normalna codzienność...\"....dodajcie do tego czasami \"zwariowane chwile\" to znaczy badzcie...jak na poczatku zwiazku...nic nie umacnia miłosci jak wspomnienia z chwil kiedy zaczynalo sie niesmiało...potem coraz odwazniej...\"początki sa takie ekscytujące\" i niech to zostanie....nie ma odpowiedzi na pytanie \"czym jest miłosc\" kazdy inaczej podchodzi do tego...dojrzała to chyba taka która \"rozumie\"...

Gość *jagodzianka*
Właśnie on chyba tego oczekuje, mojego zrozumienia. Mam wrażenie, że zachowuję sie jak małolata, która chciałaby wiecznie chodzić w chmurach. Wczoraj zrobiłam mu awanturę, że nie odpisał na moje esemesy. Wiem, że ma bardzo zajmującą pracę i nie zawsze może....ale wczoraj była rocznica naszego pierwszego spotkania i tego dotyczyły te esemesy, kiedy nie odpisał na nie to bardzo mnie zabolało.......Wieczorem jak zwykle uznał że nic się nie stało, że przesadzam i czepiam się o byle co...Czy uważacie że moje podejście jest niedojrzałe....jak ja mam się tego nauczyć?

jak to mówia\" wyjdzie w praniu\"...staraj sie mniej zloscic...złosc jest złym doradca....zaskakuj go dobrym humorem jak wraca....oni tak to lubia ....:)

Gość *jagodzianka*
Ja nie wiem skąd we mnie ostatnio tyle złości.....może to kwestia naszego ślubu.....sama nie wiem....ech trudne to wszystko

Gość *jagodzianka*
Anielka dzięki, poczytam sobie.....

Gość ładna żona przystojnego męża
"miłość to wybór drodi miłości i wierność wyborowi" pisał św. Augustyn nie wiem czytam czasem wypowiedzi tu na forum.... i już nie wiem.... czy tylko ja jestem jakaś taka inna.... bo te początkowe uniesienia wydają mi się banałem w porównniu do rozwijania związku.... pogłębiania więzi... odkrywania coraz to nowych "poziomów bliskości".... a tu na forum, to wszyscy się fascynują tylko tymi "początkami".... takie odnoszę wrażenie..... hmmm

Gość *jagodzianka*
Ale ja mam wrażenie, że my sie oddalamy od siebie....więc gdzie tu mowa o bliskości?

Gość *jagodzianka*
jakie według Ciebie sate nowe poziomy bliskości, możesz powiedziec coś więcej?

a my jestesmy ze soba ponad 1,5 roku. i jest inaczej niz na poczatku.to na pewno.ale nie jest zle... ...choc czasem brakuje mi troche z jego strony takiego zainteresowania jak na poczatku.