Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupodnosze

w ktorym miejscu...

Polecane posty

Gość upupodnosze

dokladnie znajduje sie wezel chlonny i w jaki sposb mam rozpoznac, ze to nie jest np. zapchany por od dezodorantu, a wlasnie wezelek powiekszony?

Gość upupodnosze
oczywiscie mialam na mysli wezel pod pacha.

Gość No wiec tak.............
Wezlow chlonnych jest bardzo duzo i nikt ci nie odpowie przez internet ,w ktorym jest miejscu?

Gość No wiec tak.............
Pod pacha tez jest ich sporo,nie tylko jeden.

Gość upupodnosze
tak wiem, ale myslalam, ze wszystkie sa w jednym konkretnym miejscu.

Gość upupodnosze
dobra, w takim razie jak rozroznie, ze to wezel, a nie tak jak napisalam wczesniej: od dezodorantu?? Pytam, poniewaz wczesniej mialam problemy wlasnie z dezodorantem i goleniem (w sensie taki, ze dostawalam po tym kilka bolacych "groszkow" pod pacha). Postanowilam wiec przeprowadzic experyment: nie gole pach od 3 tygodni (wiem, wiem, ohydne to, zle jest zimno i nie nosze krotkich rekawow :) ) i zminilam deo na antyalergiczny (uzywam go miesiac) i nic sie nie dzieje. Od wczoraj jednak znow mam to samo, co myslalam, ze bylo spowodowane zlym dezodorantem i goleniem. NIe chce isc do lekarza z takim drobiazgiem, bo juz bylam kiedys i powiedzial, ze to nic takiego dlatego szukam porady tu, bo te "guziolki" wyskakuja mi raz na miesiac i znikaja po paru dniach i tak wkolko.