Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiehjazaiwjka

solarium- jak czesto?

Polecane posty

Gość wiehjazaiwjka

uwazam ze wszystko jest dla ludzi.. oczywiscie z umiarem.. nie jestem zwolenniczka spalonych na mahon dziewuszek z tipsami.. ale uwazam ze kobieta powinna o siebie dbac.. a lekko opalone cialo wyglada bardzo estetycznie;) ja wybralam solarium.. szybko, tanio i skutecznie mozna sie opalic.. poza tym skora jest potem lepiej przygotowana na slonce i latwiej sie opala.. zastanawiam sie jaka jest rozsadna dawka.. ja chodze 2 razy w miesiacu.. po 12 minut.. a jak jest z wami?

ja zalezy.Ale tak raz na 2 tygodnie na 16 minut na lezacym a na stojacym po 12 minutek.

Gość la viddda
dawke masz rozsadna..ale tez nie taka mala,wiec lepiej raz na jakis czas zrobic troche przerwy to akurat nieprawda,ze skora jest przez solke lepiej przygotowana do slonca :(:( ja tez troche korzystam i mam podobne podejscie do Twojego..tyle,ze ja nie tak regularnie,lecz np. 4 razy w miesiacu,a nastepnym miesiacu wcale niestety dla mnie to nie takie tanie :(

Gość wiehjazaiwjka
moja skora po solarium bardzo szybko opala sie na sloncu.. kiedys, gdy nie chodilam na/do solarium moje pierwsze wiosenno-letnie opalanie konczylo sie tym, ze wygladalam jak czerwony prosiak( mimo wysokich filtrow).. jest tylko 1 ale- pojawiaja mi sie wciaz nowe pieprzyki :(