Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikusia22

Maseczki z glinki

Polecane posty

Gość Mikusia22

Bardzo lubie maseczki z glinki zielonej miałam juz z avonu i z oriflame i sa dobre, dobrze oczyszczaja cere Jakie polecacie z innych firm??

Gość Mikusia22
Nikt nie uzywa maseczek z glinka??

Gość piratkowa
Najlepsza jest Argiletz i Mudd (ale ta z tego co wiem ta druga nie jest dostapna w Polsce)

Gość Mikusia22
A moze znacie jesczze jakies inne firmy prod maseczki z glinki ktore sa dobre a nei drogie??

Gość piratkowa
Mikusia, nie kombinuj tylko kup sobie Argiletz'u (mozna ja kupic przez net np. tu www.esentia.pl) Ta jest naprawde najlepsza! p.s. zielona jest najlepsza do cery mlodej i czasem (lub zawsze) problemowej.

Gość a ja wam powiem ze
najlepsza jest z Dermaglinu! Cudo!!!

Gość piratkowa
Dermaglin znam takze, ale wole inne. Dermaglin jest w proszku wiec samodzielnie trzeba go rozrobic, dlatego ja wole osobiscie maseczki juz gotowe (pasty), dlatego polecam wlasnie te, ktore wczesniej wymienilam.

Gość majjuśka
Dermaglin nie jest w proszku, w saszetkach i w tubce.

Gość Larousse
Ja kupiłam maseczke z dermaglinu w formie pasty ,odrazu do nałożenia na twarz.Saszetka kosztowała 5zł w rossmanie ;)

Gość Larousse
Ja kupiłam maseczke z dermaglinu w formie pasty ,odrazu do nałożenia na twarz.Saszetka kosztowała 5zł w rossmanie ;)

Gość Mikusia22
o juz moge wejsc na topik:) Piszcie dziewczyny jakich uzywacie maseczek a mzoe polacacie inne niekoniecznie z glinki do cery tłustej i tradzikowej??

Gość piratkowa
Piszac w proszku mialam na mysli wlasnie saszetke, ktora trzeba rozrobic. W postaci pasty nie widzialam nigdzie, na ich stronce tez jej nie ma. W kazdym razie najlepsze recenzje wszedzie ma glinka Argiletz.

Gość i tak siem wtrącę
maseczki z glinki: > maseczka z zielonej (czerwonej, rózowej, zółtej albo białej glinki Arpol-Fr (konfekcja), produkt firmy Argiletz -jest to świetna glinka w postaci mialkiej, proszek > maseczki gotowe z zielonej glinki: maseczka oczyszcajaca Perfekcja firmy dermika maseczki firmy OceanicAA > maseczka rozgrzewająca Czysta Skóra (z wyciągiem z ogórka, z glinką i cynkiem) firmy Garnier > maseczka oczyszczająco-rozgrezwająca firmy St.Ives

Gość fanka Argiletz
ma nie tylko maseczki w postaci mialkiej, ale i w postaci pasty, ktore ja osobiscie preferuje.

Gość i tak siem wtrącę
ja preferuję te mialkie, raz tylko uzywałam ich gotowej maseczki, więc polecam tylko to co u mnie dawalo efekty

a ja dzisiaj kupilam maseczke z czarnego blota , sa jeszcze z zielonego i czerwonego. koszt 4,50 za dwie saszetki firmy Amincer Pharma. Czarna dla cery tlustej i mieszanej. Moze ktoras z was juz to wyprobowala? Normalnie uzywam zielonej glinki w/w wiec ciekawa jestem jak to zadziala. dam znac jak juz sprobuje a za niedlugo ide do dermatologa :) mam nadzieje, ze nie bedzie to 60zl wywalone w bloto :) i to nie czarne :D pozdrawiam

czarne bloto jest juz rozrobiona papka wiec nie trzeba sie mordowac :)

Gość lololololololol
a gdzie to kupiałaś insane? Pisz nam o efektach,

w sklepie ze zdrowa zywnoscia i kosmetykami w moim malym miasteczku. oczywiscie jak tylko wyprobuje, a planuje to zrobic w tym tygodniu, to napisze o efektach. jutro robie sobie badanie z wlosa i moze to mi wyjasni co nieco dlaczego nagle dostalam tradziku w dosc poznym wieku (jak na wystepowanie tradziku) :) pozdrawiam

Gość dridri
www.smooth.pl-rewelacyjne czyste glinki w proszku do rozrobienia z woda.i oporcz tego:teraz polska;)-produkcji polskiej pozdrawiam ps.bardzo dobra glinka zolta

Gość MisiaX
A słyszał moze ktos o tym zeby zostawic na noc glinke na pryszczu i rano dopiero zmyc?? Czy to pomaga a moze zaszkodzi??

Gość majka2
Dridri, niedawno znalazłam stronę firmy Smooth i zastanawiam się nad zamówieniem kremu do tłustej cery. Może go stosowałaś? Zamawiasz przez internet tę glinkę?

do misia - slyszalam ze mozna spokojnie zostawic na noc miejscowo i i ladnie wysuszy krostke ale nigdy nie stosowalam jesli ktos jest zainteresowany tym czarnym blotem to za jakies 10 min zakladam maseczke. trzyma sie ja 30 min wiec za jakas godzinke bede wiedziec jakie efekty :)

Gość maseczka Garniera

widze, ze nikt juz chyba nie jest zainteresowany efektami maseczki z czarnego blota ale skoro obiecalam to powiem. w porownaniu z maseczka z zielonej glinki skora nie jest (przynajmniej moja) wysuszona ale taka jakby rozjasniona i promienna. zadnych tlustosci. ogolnie bardzo przyjemna maseczka. i uwaga: zawsze wyprowadzalo mnie z rownowagi zmywanie maseczki, zwlaszcza jesli nie robilam tego podczas prysznica a ta z blota schodzi rewelacyjnie!!! zmywa sie pod kranem w minutke i nie trzeba niczego wyplukiwac z \"miedzywlosow\" pozdrawiam :)

Ja miałam z Amincer tą z czerwonej chyba glinki (do cery naczynkowej). Była niezła tylko teraz nigdzie w Szczecinie nie mogę znaleźć. Wiem że Amincer mogą mieć apteki Cefarm wiec tam poszukam jeszcze tam.

Gość pipipi
dzis pozostawie sobie na noc glinke bo mam taka krostke moze mi sie wygoi szybciej:)