Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie mi

dentystka

Polecane posty

Gość poradzcie mi

Co zrobic kiedy dentystka odmaia pacjentowi leczenia i usuniecia zeba? Nie pracuje i nie mam pieniedzy na leczenie zebów ,a dentystka odmawia leczenia bym poszla z dzieckiem gdzies indziej bo ona go nie przyjmie , chodzby z pracy poleciała co robic?Dentystka u której byłam z dzieckiem 8 letnim nie zastosowała zastrzyku i dziecko z bólu nie mogło wytrzymac dawało znaki by przestała na chwile ale to nie pomogło, zraziła dziecko a teraz go nie przyjmie.Mam dosc szukania dentystów refundowanych (nie ma w mojej okolicy tylko tam.Poradzcie prosze.

Gość poradzcie mi
Czy powinnam udac sie do dyrektora i złozyc skarge a wtedy ja zwolni , nie chciałabym tego .

Gość wejdz
na forum stomatologiczne tam sa lekarze i pacjenci moze ktos ci pomoze www.dentonet.pl powodzenia!

Gość dziekuje
Dziękuje za pomoc - pozdrawiam serdecznie.

Gość Jeśli
nie pracujesz i nie jesteś ubezpieczona to i Twoje dziecko nie jest ubezpieczone, w takim razie dentystka nie ma obowiązku leczyć zębów dziecka, ponieważ nie dostanie za nie pieniędzy, będzie je jakby przyjmować na własny koszt. A jeżeli dziecko jest w jakikolwiek sposób ubezpieczone to istnieje taka możliwość ze gabinet tej pani wyczerpał już limit refundowanych z NFZ pacjentów to przyjmuje tylko za pieniądze. Nowy limit zacznie się od wrzesnia bodajże ... ale nie jestem pewna .... albo sobie przystopowała z refundowanymi na kilka tygodni zeby móc przyjmowac pacjentów do końca roku, ale w przychodni mojej koleżanki stomatolog ma nowy limit od września i ona musiała leczyć sie za kase bo nie chciała czekać miesiąc.