Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

b.ona

Czy twoje dziecko wprawiło cię kiedyś w zakłopotanie lub rozbawiło do łez?

Polecane posty

Co niedziele w kościele odmawiając modlitwę mała mojej koleżanki wrzeszczy: \"przyjdź KURESTWO twoje...\" Moja młoda mówi do mnie w wieku 3 lat: mamusiu uródź mi braciszka, siostrzyczkę albo konia... Piszcie - pośmiejemy się!!!

Gość mnie nasikało na
twarz, tośmy sie pośmiali

Gość mam duzo
pieprzykow i moja 9-miesieczna coreczka probuje mi je ''sciagac''ze skory i wkurza sie,ze nie moze zlapac do reki!

Gość Moja siostrzenica
wypiela jezyk w sklepie starszej kobiecie na co ona:krowa ma dluzszy i sie nie chwali!Na to moja siostrzenica wypiela jeszcze raz jak najbardziej mogla i krzyknela:Ja mam dluzszy!Ja mam dluzszy!

Gość ło ale śmieszne
boki zarywac można, dowcipne te wasze dzieci, może kiedys w kabarecie bedą występowac ;)

Gość anulka 80
mój siostrzeniec (ma 3 latka) ostatnio szedł ze ma do samochodu i koło parkingu jakieś auto bardzo zakuzyło piaskiem a on na to: Kurwa ale dymu narobił

Gość anulka 80
jeszcze innym razem (choć dla mnie to nie było śmieszne bo chciałam zapasc się pod ziemie0 w sklepie spozywczym podchodze z nim do kasy a za nia siedzi młoda dziewczyna baaaarzdo otyła a on na cały sklepu ciociu patrz jaka gruba baba!

moje dziecko śpiewało: zamiast \"chwała na wysokości\" to \"pała na wysokości\"

Gość margareta 75
moj synus (2,5) BYL NA ETAPI NAUKI SIKANIA OD NOCNICZKA , NA WIDOK MAJTEK DZIADKA WKLADANYCH DO PRALKI -O BABCU DZIADZIUS TEZ NIE ZDAZYL ZAWOLAC SIKU-.BABCIA POPLAKALA SIE ZE SMIECH

Gość effkaa
w zeszłym roku na wczasach mój szwagier miał takie powiedzonko, że wszystko jest amerykańskie- cały dzień chodził i powtarzał np. amerykańska pogoda, amerykańska knajpa itp. w któryś dzień poszłam z moją 5 letnia córką na obiad a potem wujek zapytał co jadła - ona na to pierogi - wujek był jednak dociekliwy - ale jakie Anitko? na co moje dziecko - jako to amerykańskie!

dziekuję bardzo za wpisy! Dzieciaczki są super!!! Moja mała ostatnio znalazła ZDECHLANĄ (martwą) biedronkę!!! Piszcie kochani dalej - poprawmy sobie humory...

Moja chrześnica w wieku ok3 lat miała manie odbierania telefonów no i pewnego dnia zadzwonił telefon a konkretnie szef do mojego brata no i mała odebrała : siłucham... gość sie przedstawił i pyta czy może z tatą .....tatuś lobi kupe i nie mozie rozmawić wybełkotała swoją dziecinną polszczyzną po czym bez słowa odłożyła słuchawkę..... dotej pory cała rodzina chuczy z tego nie wspominając już o współpracownikach mojego brata.