Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociak

Ponad 20 dni miesiączka

Polecane posty

Witam przyszłam po jakas porade bo jak na zlosc moj gin jest na urlopie a ja juz nie wiem co mam robic @ sierpnia pojawilo sie u mnie plamienie a raczej cos w wygladzie skrzepów krwi tak było przez jakies 4 dni potym pojawila sie dosyc mocna miesiaczka i trwa do dzisiaj w sumie to jzu 20 dzien i nic nie wskazuje na to aby cos sie konczylo powiedzialabym nawet ze sie rozkreca na calego. Jakies 2 miesiace temu mialam usg dopochwowe ale nic szczegolnego nie wykazalo... Nigdy w zyciu tak nie mialam malo tego mam bardzo wysoki poziom prl i to raczej powoduje ze albo nie ma okresu albo jest bardzo skapy...czy ktoras tez tak miala??? jak tak to prosze napiszcie

Gość supw
ja tak mialam..okazalo sie, ze mialam problemy hormonalne...u mnie okres trwal 38 dni dokladnie..caly czas plamilam..ale krew byla koloru brazowego raczej...dostalam tabletki Rigevidon..i pomogly..a oprocz tego cos na powstrzymanie krwawienia..Pozdrawiam..

Gość supw
u mnie takistan wspomogly przezycia, stres..i ogolne problemy zyciowe..powiem jeszcze, ze ja mam 29 latek.. Ty chyba jestes mlodsza duzo...wiec twoj problem moze byc na innym podlozu

wyglada na hormony. Chociaż trzeba to sprawdzic - moja kolezanka miala takie objawy przy zapaleniu jajnikow. Idz do lekarza jak tylko wroci z urlopu, bo trzeba to sprawdzic. Pozdr! i zycze zdrowia!

mam 26 lat wiec duzej roznicy nie ma :) mozliwe ze u mnie to sprawa hormonow ale wlasnie problem w tym ze mam zawsze wysoka przez gruczolaka przysadki mozgowej prl przez ktora wrecz zawsze walczylam zeby miec okres... teraz nie mialam prawie 3 lata wczesniej tez mialam takie przerwy ale nawet jak sie pojawila to wlasnie byla bardzo skapa do 6 dni najdluzej i to prawie nie mozna bylo nazwac okresem . Prl napewno nie spadla wiem to po tym ze mam duzy mlekotok i wten sposb znam na tyle te objawy ze po nich moge stwierdzic jak wysoki jest poziom (lecze sie w sumie od 2001 roku wiec przez ten czas juz mniej wiecej wiem jak co rozpoznac u siebie) ... pytam tez bo naczytalam sie ze moze byc to wina jakis torbieli ale i tu jest sprzecznosc bo mialam robione usg dopochwowe i chyba w ciagu 2 miesiecy nie powstaly takie zeby pekly czy cos takiego... ale bardzo dziekuje za odp

no niestety u mnie skonczylo sie to lyzeczkowaniem , krwawienie nie moglo ustapic lekarz stwierdzil ze nie zatrzyma juz krwawienia farmakologicznie teraz czekam na wyniki z onkologii tego co pobrali