Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabool

Przemyślcie dobrze co teraz napiszę

Polecane posty

Gość żabool

z moich dlugich obserwacji i zastanowien wynika jakie cechy tak naprawde najbardziej przyciagaja facetow do kobiet i kobiety do facetow i tak: facetów najsilniej trzyma przy sobie kobieta ktora uwielbia seks a dziewczyny ciągnie do faceta pewnego siebie

Gość iwona34
dea, też uwazam ze kiepskie wnioski wyciąga....

Gość żabool
to jakie sa wasze zdania na ten temat?

Gość iwona34
mnie "ciągnie" do facetów nietuzinkowych, kreatywnych, a przy tym odpowiedzialnych....

Gość iwona34
a wlasnciwei to "ciagnelo" bo znalazalam takiego, ktory ma w sobie wlasnie te cechy + wierność, zaufanie, rozsądek...i zapewne moglby Ci on powiedziec, ze nie jest ze mna dlatego ze "uwielbiam seks"...

Gość żabool
no ale z drugiej strony pewnie zaden facet nie chcialbym byc z taka ktora niecierpi seksu a zadna nie chcialaby byc z tak niepewnym siebie, ze wszystkiego by sie bał

Gość iwona34
być może, ale generalizowanie ze jest tak, jak napisales, jest bezpodstawne... Nie ciagnie nas tylko do takich, jest wiele innych rzeczy ktore bierzemy pod uwage

Gość Dobry sex
w związku jest ważny, ale ..........nie najwazniejszy :-D no chyba, ze ktoś mysli tylko jajami :-D

Gość żabool
dea ale czy niesmialy moze zaimponowac kobiecie? a jesli nie, to czy kobieta ma do niego szacunek?

A ja uważam, że żabool ma rację, bo mam podobne obserwacje, tyle że to trzeba doprecyzować. Otóż pewny siebie facet, jeśli do tego się podoba kobiecie, to silnie na nią działa i ona się nim interesuje. Ale to wcale nie oznacza, że chciałaby takiego faceta na męża - tu chodzi raczej o \"zdobycz\". A faceci, wiadomo nie od dziś, generalnie lubią seks (dobry i częsty), dlatego kobieta może seksem \"zasłonić\" pewne swoje wady.

Czyli mówimy tu o przyciąganiu, a nie o tworzeniu związku (bo w związku liczą się też inne wartości). :)

zabol, ale co wg ciebie znaczy niesmialy? taki co nie ma wlasnego zdania, charakteru, inteligencji? a teza jest ogolnie rzecz biorac niezbyt madra i bardzo plytka

Gość żabool
pamiętacie polski serial tulipan? oj tam płytkie sam jestem niesmialy i wiem ze moze potem by to nie przeszkadzalo, kiedy zwiazek by juz trwal ale na poczatku to bariera, i odstrasza dziewczyny a ze seks przysloni facetowi oczy, to widze na kazdym przykladzie dziewczyny nie kryjacej sie z upodobaniem do niego

Mysle, ze te wnioski sa w duzym procencie trafne, ale na szczescie nie dotycza 100% ludzkosci. Np. to prawda, ze kobiety lubia pewnych siebie mezczyzn (swieta prawda), uczciwosc, zaufanie itd czasem ida z tym w parze, a czasem nie, to juz inna bajka.

no wlasnie uwazam ze plytkie, bo to o czym piszesz starcza na krotko wiem ze niesmialosc to bariera, sam dlugo z tym walczylem ale w dluzszej perspektywie to nie jest taki problem jak sie wydaje z poczatku a jak zacznie brakowac czegos wiecej, to ani pewnosc siebie, ani seks zwiazku nie utrzymaja

Niesmiali mezczyzni moze i maja duzo do pokazania, ale sa unikani przez kobiety, moze akurat sa jakies wyjatki, ale malo ktorej dziewczynie chce sie przejmowac inicjatywe i ciagnac kogos za soba w kazdej dziedzinie zycia.

Ten topic chyba nie jest o wartosciach waznych w stalym zwiazku tylko o wzajemnym przyciaganiu. Potem wiadomo, ze inne rzeczy staja sie priorytetowe.