Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endi

BUŁY NA TWARZY - NA SKRONIACH

Polecane posty

Gość endi

dziewczyny jak mam je zwalczyc? 8 miesiecu postanowiłam odstawic Diane 35 teraz po tych kilku miesiacach na policzkach zwłaszcza na boku twarzy robia mi sie straszne buły które smaruje mascia cynkowa nagietkowa ale one bardzo powoli schodza a po nich pojawiaja sie kolejne jak je zwalczyc tzn czym je smarowac? jakie preparaty zazywac zeby załagodzic ten stan? pewnie mam je na tle hormonalnym skoro Diane w duzym stopniu pomagała? doradzcie mi cos prosze

Gość endi
nie miałyscie podobnego problemu? pomózcie

Gość 86
buły? takie z makiem?

Gość dzuewczyno zadną maścią nie
zwalczysz pryszczy , które powstaje na skutek zmian hormonalnych... a teraz masz zmiany, nie? organizm teraz się "ustawia", moja siostra ma atualnie to samo: syfy na plecach i policzkach

Gość endi
to czym mam je zwalczyc? co stosuje twoja siostra?

Gość dzuewczyno zadną maścią nie
moja siostra nic specjalnego nie stosowała, owszem jakieś kosmetyki antybakteryjne, ale to sprawy nie rozwiązało i kiedy dowiedziała się , że jest bezpłodna zaczęła brać leki na podniesienie progesteronu i coś jakby zaczęło jej pomagać, ja mogę polecić krem Lirene Sebostatic, kosztuje 30.00 zł ale teraz siostrze pomaga, popytaj w aptece, wiem co to za gule, ja kiedyś miałam takie jak byłam nastolatką i nie mogłam na twarzy spać :(

Gość endi
dzieki za podpowiedz spróbuje a jakie działanie ma ten krem? a czy Twoja siostra robiła badania hormonalne? moze takie powinnam zrobic?

Gość vnvbv
na pryszcze i przebarwienia najlepsze są burakowy sok i pokrzywa świerza poszatkowana i wyciśnięty z niej sok pić