Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koleżanka koleżanki

Czy jestem gruba??

Polecane posty

Gość bungee_
Ale wy macie napieprzone w glowach. Ja mam 171 cm, 64 kg, 96-74-102 i jest ok. Ale jak miesiac temu wazylam 7 kg wiecej i mialam 98-80-105 to tez bylam szczesliwa. Idzcie na onkologie albo do hospicjum, gdzie ludzie umieraja zzerani przez raka, wygladaja jak szkielety i powiedzcie im, ze jestescie za grube. Moja kolezanka w wieku 18 lat umarla na raka. Wygladala w trumnie jak szkielet. Na kolanach Bogu dziekowac, ze jestescie zdrowe a nie licytowac sie, kto ma waleczki, a kto nie. Za 50 lat i tak bedziecie wszystkie wygladac tak samo.

Gość bungee_
do "no sorry" ja tam wole miec obfite biodra i obfity biust niz chudy tylek i brak cyckow. Nosze biustonosz w rozmiarze D, mam piękne piersi i piękną talię, dzięki duzej różnicy obwodów wyglądam jak klepsydra, a nie jak decha. Potrafię się odpowiednio ubrać (duży dekolt, dopasowana talia i biodra, długa spodnica rozszerzana az do kostek o kroju litery A) i naprawde wielu facetów sie za mna oglada na ulicy. Ostatnio jeden zaytrzymal samochod i i krzyknal przez okno, ze pieknie wygladam. Nie chodzi o to, zeby byc jak najchudsza, tylko zgrabna, czyli kobieca. Dziewczyny, dajcie spokoj z tymi wymiarami. Tu naprawde nie chodzi o kilogramy.

🌼 Popieram! Nie ma to jak apetycznie zaokrąglona babeczka, a nie kościsty szkieletor wysuszony na wiór i przypalony na rożnie, tzn na solarium......... bleeeeeeeeeeee

Gość pierdolec_stolec
JESTES PASIBRZUCHEM!!!! Masz za duża dupe, cycki też ogromne!!!!!!!!!