Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zona swojego meza

Orgazm podczas sexu analnego

Polecane posty

Czy jesli nigdy nie mialam orgazmu podczas tradycyjnej penetracji pochwy(dochodzilam tylko podczas stymulacji łechtaczki) to osiagne orgazm podczas sexu analnego?

Gość eeeeeeee
nie bzykaj się w tyłek bo ci kicha wyjdzie

Gość kusy
czy sex analny boli? Czy nawet gdy facet jest delikatny?Bo spotkałem się już z taką opinią

Gość Ewelka20wawa
Podczas anali raczej nie dojdziesz, bo to w sumie nic przyjemnego jesli sie nie jesteś masochistką:( jesli chodzi o orgazm pochwowy , a raczej jego brak to witaj w klubie:(

każda lubi coś innego, ja tam lubie ale o orgaźmie nie słyszałam zawsze możesz być pierwsza :)

a ja miałam orgazm podczas seksu analnego i to niejeden, a nawet kilka pod rząd. Na początku trochę boli ale facet musi być wyrozumiały i robić to powoli a później już jest coraz milej :)

Gość Ewelka20wawa
Cóż jest przyjemnego w spermie wyciekajacej z tylka, i trzeba uwazac zeby sie do cipki nie dostala przypadkiem...

Gość Ewelka20wawa
Anale działaja na mnie jak srodek przeczyszczający...Czyli zaraz po do łazienki....a gdzie czas na bliskosc po zblizeniu?

Sex analny nie boli. Pod warunkiem, ze kobieta tego chce a nie robi to dla partnera, bo wtedy nigdy nie bedzie miala z tego przyjemnosci. Poza tym trzeba zadbac o dobre nawilzenie odbytu. Jesli chodzi o orgazm to ja podczas anala go osiagam i to bez pieszczenia lechtaczki, jest on nawet duzo silniejszy od tego pochwowego. Ale jezeli nigdy nie mialas orgazmu pochwowego to szansa, ze osiagniesz analny jest bliska zeru.

Gość trochę rozumu
do Ewelka20wawa no bo ja dajesz facetowi spuścić do tyłka to nie dziwie się że masz pózniej czyszczenie hehehhe

Ja tam mam orgazm na okrągło, nie ważne w którą dziurę mnie facet posuwa :classic_cool:

Gość chwalipięta
ja tyż i się nie chwalę :)

Wszystko zależy od indywidualnych preferencji. Mojej obecnej Pani wystarczy pieścić paluszkiem te okolice, nawet bez wchodzenia i ma orgazm za orgazmem :-)

Gość bibka
a ja mam orgazm za orgazmem jak mój wkłada mi palec w nos :D