Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I will be perfecttt...

Schudnę!!! Pokaze że potrafie... Dziewczyny które pragną schudnąć.........

Polecane posty

Gość ae
I znowu przutuję po diecie. Zwłaszcza jak wymyslisz sobie taką 600 kalorii. Pomyśl lepiej, jak zmienić swoje życie i dietę na stałe i na dobre.

chcę do końca wakacji wytrzymać na diecie: jajko, grejpfrut i jabłko a od poczatku roku zaczynam normalne odzywianie np śniadanie platki z mlekiem, obiad ryba i fasolka, podwieczorek jabłko....

Gość hmmm............
lepiej jedz normalnie tylko troche mniej a z tym jakiem i grejfrutem nie wroze ci dobrze...

Inna dziewczyna na forum schudła w ten sposob 14kg w dwa tyg i jej wierze...i jeszcze jedno zaoraszam dziewczyny ktore chca schudnąć tak jak ja za wszelką cene a nie na diecie 1500kcal i w czasie dwoch lat...

Gość hmmm............
nie rob tego!!jak schudniesz w takim czasie 14 kilo to po takim samym czasie przybedzie ci dwa razy tyle zobaczysz jak sie rzucisz na zarcie!a tak mozesz normalnie jesc i nie w ciagu 2 lat scudniesz tylko powiedzmy po 4 miesiacach!uwierz

ej no bez przesady;) na 1500kcal schudnie sie szybciej , ja jestem na niej ponad 2 tyg i juz widze efekty. pozdrawiam:) ps. grapefruity sa bardzo dobre:) zwlaszcza rozowe

Gość NOBODY ......
IST PERFECTTTTT !!!!!!!!!!!!!

Gość hmmm............
no wiec w jaki sposob zamierzasz po skonczonej diecie sie zdrowo i racjonalnie odzywiac?przeciez mowisz ze nie potrafisz..do konca zycia bedziesz grejpfruty jadla?czy sie rzucisz na jedzenie...racja dieta 1500kcal jest zdrowa i dobra zgadzam sie ale nie jak sie w kolko je grejpfruta,jajka i jablka ,prosze Was:/

Gość NOBODY ......
czyli zdecydowalas ze bedziesz juz cale zycie "nienormalnie" jadla???? Dziecinko zastanow sie co robisz!!!!!!!!!!11

więc masz zamiar sie głodzic zjadac przez 2 co dzień jajko - 90 kalorii grejpfrut - ok. 70 kalorii jabłko - ok.60 kalorii czy dobrze rozumiem?? wcześniej już miałaś coś takiego jak efekt jojo... myślisz, ze tym razem cie on ominie?? a jeśli tak to jak chcesz to zrobić??

ja w kolko nie jem graperuitow tylko raz na jakis czas i to naprawde nie za czesto. wiecie co, mi sie wydaje ze takie gadanie i tak nikogo nie przekona, moze jak dziewczyna sama sie przekona do czego sie doprowadzila to wroci jej rozum do glowy;) bez urazy

Gość tak sobie bedziesz
chudła i tyła aż Ci ciało sflaczeje, zrobią sie rozstępy, cellulit, itd... najlepiej pocwicz kochana codziennie chociaz 15 minut, pij czerwona herbatke, jedz wszystko ale z umiarem! UWIERZ MI ZE SCHUDNIESZ!!!!!! ja po ciazy schudlam BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO DUUUUUUUUUUUUZO na takich wlasnie zasadach jak opisalam wyzej :)

Gość hmmm............
takie glupie diety (nie mowie o diecie 1500kcal tylko takich wlasnie typu glodowki) koncza sie zwykle tak samo:przychodzi powiedzmy 4,5 dzien i zachciewa ci sie NORMALNEGO sniadania czy obiadu,kawalka czekolady i wtedy juz sie nie konczy na jednej kostce...poza tym wlasnie jo-jo...

Gość hmmm............
teraz zrob wszytsko co w Twojej mocy zeby wlasnie tak jesc!schudniesz naprawde

ale jak po takiej \"glodowce\" zaczniesz jesc w miare normalnie to raczej kilogramy wroca...na szczescie ja zbytnio nie znam sie na jojo:)

Gość SCHUDŁAM
W 2 MIECHY 10 KG, NIE STOSUJAC ZADNEJ DIETY, PO PROSTU JADŁAM NORMALNE SNIADANIE, I OBIADOKOLACJĘ I TYLE!!!!!

Gość hmmm............
no to ja schudlam w taki sposob 20 kg...w jakies 5 miechow

ale wtedy jeśli będziesz jeść normalnie ( nawet jak nie bedziesz sie objadać ) czyli śniadanie, obiad i kolacje to jojo masz jak w banku!!!! organism po głodowych racjach (bo nieco ponad 200 kalorii to właśnie jest głodowa racja) będzie magazynował tłuszcz i niemal wszystko co zjesz zacznie sie odkładać!! nie mówiąc o tym,że jak sobie pozwolisz na objadanie sie to przybędzie ci jeszcze więcej niż masz teraz. ale... rób jak chcesz!! tyle ze powiem ci tak odchudzanie sie tylko po to żeby kolezanki w szkole zrobiły wielkie oczy i powiedziały ze po tych wakacjach świetnie wyglądasz jest troszke bez sensu... może by tak zrobic coś zdla siebie?? tzn powoli ale z zaparciem zacząć RACJONALNĄ diete, zacząć ćwiczyć, dbać o skóre... bo nawet jak teraz sie zaweżmiesz to ja nie chce widzieć jak będzie wyglądać twoja skóra po takich wybrykach...

Gość SCHUDŁAM
SPOSÓB JEST DOBRY BO JA JADŁAM WSZYSTKO TYLKO ŻE W PORZE SNIADANIA I OBIADOKOLACJI NO I WIADOMO ŻE NIE JAKIEŚ TAM KOŃSKIE PORCJE, ALE NORMALNE BEZ ŻAŁOWANIA SOBIE

Gość hmmm............
ja wlasnie tak samo jak kolezanka powyzej:)

Gość SCHUDŁAM
NAPRAWDE NIE POLECAM ZADNYCH DIET-CUD BO TO DAJE EFEKT NA KROTKO, JA PO UTRACIE TYCH 10 KG MUSIAŁAM TROCHE PRZYTYC BO WYGLADAŁAM OKROPNIE ALE TERAZ WAZE 57 KG IJEM W MIARE NORMALNIE

dziewczyno racjonalna dieta i ruch!!!!!! a jakie masz wymiary?? wiesz czasami waga nie jest adekwatna. a takie diety to samobójstwo:O możesz jeść jajka ( białko) grejpfruty i jabłak ( ponad 300 składników odżywczych) ale nie tylko i nie w ilości 1 sztuka!!!! dodaj do tego chude mięsko ( ryby, drób) chudy nabiał i warzywa!!!!!!!!!!! schudniesz a nie padniesz na pyszczek po 5 dniach!!!!

Kiedys jakies dwa lata temu jadłam sniadanie , obiad i podwieczorek i schudłam 8kg w dwa tygodnie i musze powiedziec ze przez cały rok nic nie tyłam a jadłam normalnie na co mialam ochote tylko potem pojechalam na kolonie i troche przytylam zaczelam stosowac diety cud i taki efekt 73kg... moja waga zawsze byla 57-62kg