Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czary mary diabeł stary

on wyjezdza..pozwolić mu?

Polecane posty

Jestesmy ze soba już rok...jest rewelacyjnie, pięknie miłośc na całego i czujemy oboje że jestesmy dla siebie przeznaczeni..Mieszkamy praktycznie razem..ja mam pracę on szukał..znalazł bardzo dobrze płatną..full wypas..jednak w innym mieście..warunkiem zatrudnienia jest mieszkanie w innym mieście (ok 100km odległości) ja nie mogę zmienić miejsca zamieszkania..on mówi ze nie podejmie decyzji bez mojego zdania i ze moja opinia najbardziej sie liczy. Nie chcę zeby jechał..znajomosci na odległosc nie wychodza..zwłaszcza ze widywać będziemy się w weekendy tylko..i to nie wiem..mówi ze to potrwa 2 miesiące..z drugiej strony nie chce zeby miał do mnie pozniej jakiś zal ze jest bezrobotny przeze mnie..ale boję sie ze nasz związek sie rozsypie..choć on mówi że niezdradzi mnie nigdy i żeby mi takie czrne mysli nie chodziły po głowie..ja również nie wyobrażam sobie zycia z kimś innym..ale..mam obawy..

Gość deremigis
jak to tylko na 2 miesiace? jesli tak to jasne czemu nie niech jedzie,chyba że na stałe ty w jedny m-cu a on 100km dalej i tak zyc? starsze małżeństwa takln zyja i jest ok ale młodzi ludzie się rozstana i tak jak ma byc tak na stałe

on mówi ze tylko 2 miesiace bo tyle wytrzyma...