Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoooooooooooocyyyyyyyyyyyyyy

jak odbic panience ladniejszej ale glupszej faceta slub za 2 miechy / pomocy ?

Polecane posty

niestety tak jest jak kochasz to ukochanej osobie zyczysz szczecia bez wzgledu na swoj bol niestety zggodzę się z tym ale to czy naprawdę go kochasz dowiesz się kiedyś może sie okazac że tylkko tak ci sie wydawało. I normalna szanująca się panna znienawidziłaby kogoś kto ją tak potraktował

Gość dla mnie to wyglada tak
że rzuciła go ukochana, zapchał lukę po niej Tobą, może nie lubił sam sypiać, ona wróciła, produkt zastępczy cisnął w kąt, tak sprytnie, że zostawił sobie furtkę do ewentualnej dalszej zabawy. A Ty krzycząc "tylko nie tamta, tamta go skrzywdzi" dajesz dowód nie miłości, a urażonej ambicji. A tymczasem tamten nawet tego nie jest wart, żeby cierpiała przez niego urazona duma. Olej ich wszystkich, i dla nich i przede wszystkim dla Ciebie tak będzie zdrowiej.

ja nie potrafie nienawidzic, ktos moze mnie irytowac ale to jest szczyt moich mozliwosci uczuciowych irytacja...

no gratuuluje przyjaźni wolałabym nie miec przyjaciela niż mieć psedo przyjaciela który by mnie nie szanował jako kobiety

Gość kalamarnica
niestety ale facetami rzadzi tyłek widocznie jest lepsza od ciebie..i nie koniecznie swiadomie ale podswiadomie tylek kobiety rzadzi facetem..to uslyszalam od faceta wyksztalconego 45 letniego..ma zone i 2 dzieci..

ja nie potrafie nienawidzic, ktos moze mnie irytowac ale to jest szczyt moich mozliwosci uczuciowych irytacja... niestety życie jest brutalne i czasem trzeba nienawidzieć będąc siostrą miłosierdzia nic nie osiągniesz w życiu

wiesz jesli chodzi o lozko to lepsza nie jest bo sam mi sie tyle leat zalil ze kloda, ze nic nie robi i te 20 min za kazdym razem do tego zadko go dobija... a ty oczywiście mu w to uwierzyłaś mam wrażenie że tobie można wszystko wmówić jak powiem ci że pod moim domem wylądowali kosmici to też uwierzysz sory za szczeroścc

Gość Wrom
Tyłek kobiety w dużym stopniu rządzi facetami. W tej sytuacji jest jeszcze gorzej gdyż tyłek autorki mógł mieć zawsze kiedy chciał, a tyłek tej drugiej może mógł mieć tylko kiedy ona chciała i na jej warunkach, dlatego się żeni.

Gość oiojhkgjv
czekaj to jak to z Wami było wcześniej... byliście razem, a on wrócił do tamtej dziewczyny i Cie poinfomwal o tym po seksie z Tobą? Tak?? Ze tez mu w m..... nie walnęłaś?! albo w coś innego. On Cie nie szanujei jesli nawet uda Ci się go odzyskać to ten związek wykończy Cię fizycznie i psychicznie. A miłość? to nie jest napewno miłość... Masz pewnie z 19lat i jeszcze mnóstwo w życiu przed Tobą

wmawiasz sobie cos a to proste dla niego ona jest lepsza od ciebie we wszystkim skoro jest z nią a nie z tobą

Gość pomoooooooocyyyyyyyyyyyyyyyy
o tlye autorki tez musial sie starac prawie pol roku a tylek tamtej zostal przerobiony prrzez kulku znajpomych autorki i wszyscy twierdza to samo kloda, z kasa bo rodzice bogadzi i hobby pod tytulem lubie robic zakupy...

i masz dowód na to że cię okłamywał bo seks się liczy w życiu i skoro się żeni pod tym względem tez mu odpowiada

mam 25 lat obna 21 a on 29 !

Gość Wrom
A jednak mówiłem że bogatsza.

no niestety bogatsza, ale bez wyksztalcenia, niec zrobic nie potrafi nawet poiodkurzac w domu :/ bo ona bedzie miec sluzacych cale zycie porojona :/

dobra ide do pracy bede wieczorem zeby poczytac jak bardzo mozna mnie jeszcze zjechac za to ze ogos kocham papap

jestes poprostu zazdrosna o to że ona jest z nim a swoją droga pomyśl jeżeli prawda jest to co o niej mówisz a on bierze ją za partnerkę życiowo to sory ale ile wart jest taki facet

jeżeli ona zdradzała jego i on o tym wie, to może niech i ona się dowie, że była, czy też nadal jest zdradzana? ciekawe co ona zrobiła by z tym fantem? ja na twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój,ma Ty zrób jak uważasz. nie wiem co doradzają ci inni forumowicze, bo przeczytałam tylko 1szą stronę. wiem \"pomocyyyy\" co czujesz, nie wiem ile masz lat, podejrzewam, że młodziutka jestes. szkoda życia na takiego palanta, co to tylko była panna kiwnie na niego palcem, a ten juz leci....

Gość misia21
A JA CI NAPISZE TYLE: WALCZ WALCZ I JESZCZE RAZ WALCZ...SPOTYKAJ SIE Z NIM, MOW ZE KOCHASZ, DAWAJ DOWODY, OMOTAJ GO, ZEBY ZROZUMILAZAWROC MU W GLOWIE! MOWIE CI RAZ SIE ZYJE I NIC NIE TRACISZ A ZYSKAC MOZESZ WSZYSTKO!!JAK GO KOCHASZ TO WALCZ BO POTEM MOZESZ ZALOWAC CALE ZYCIE:(TRZYMAM KCIUKI!!PAMIETAJ..LEPIEJ COS ZROBIC I ZALOWAC ZE SIE ZROBILO, NIZ NIE ZROBIC NIC I ZALOWAC POTEM ZE SIE NIE ZROBILO....

Gość Solidarna
Misia 21 - to Twoj QI ?

Gość Wrom
Młodsza, ładniejsza, bogatsza, rozkapryszona, rozrzutna, niewahająca się popełnić zdradę, w pewien sposób niezależna. Na pewno za bardzo szczęśliwy z nią nie będzie ale praktycznie nie da się uniemożliwić mu ślub z nią. Co najwyżej dalszymi spotkaniami zniszczysz im ich związek, szczególnie kiedy ona zajdzie w ciążę, swoje życie przy okazji też skomplikujesz. 🖐️

Gość agorafobia
walcz o niego, a za kilka lat zalozysz tu topik: pomooooocyyyyy jestem w zwiazku z kims kto mnie nie szanuje, wczoraj po seksie powiedzial mi, ze spal z nasza sasiadka, bo wlasnie wrocila z zagranicy i wyznala mu, ze ma na niego ochote, mamy male dziecko, nie wiem co robic, jestem u kresu sil, po co ja o niego walczylam??

Gość do autora
a ona wie, ze jej narzeczony spał z Tobą 2 miesiące przed ich ślubem? że przez rok był z Tobą? Może jej powiedz, to się ucieszy

Gość pmoooooooooooooooocyyyyy
ona doskonale wie, bo sie rozeszli, i dobrze wie ze byl ze mna bo z kpina prosto w oczy mi powiedziala ze zadna konkurentka dla niej nie jestem i nigdy go nie bede miec...

Gość Wake up
No i nam wyjasnilas dlaczego o niego chcesz walczyc. Urazona duma boli , co?

nie nie urazona duma ona niech gada co che , ja sie najbardziej boje o niego... a nie bede sie znizac z takimi komentami do jej poziomu

Gość Wake up
BOISZ SIE O NIEGO I DLATEGO CHCESZ MU JEJ GO ODBIC ???? To jak taka dobra jestes , odbij tez meza mojej przyjaciolki bo ja notorycznie zdradza a ona jest w ciazy.... Z gory dziekujemy

nie ja niew mowie ze chce odbic, chcialam, ale doszlam do wniosku ,ze z kazda inna byle nie znaia, nbiech hedzie szczesliwy ale nie z kims falsywym i niedouczonym ...