Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

czy turystyke studiuja same ładne,zgrabne panienki?

Polecane posty

Ja studiowałam turystykę i jestem ładna :D Ale moje kolezanki ze studiów r ózne były:p jedne ladne drugie nie :D:D:D:DD: :P

bo ja sie wybieram na ten kierunek,szczuplutka to ja nie jestem..tam jest duzo wf..bede sie wstydzila rozebrac przy samych zgrabnych dziewczynach..

Betnardetka,a czy sa same szcuplutkie?? czy bywaja tez takie przy kosci? nie tak bardzo przy kosci ale takie no wiesz..

onaK gwarantuję ci że nie tylko chudzielce, ja np chudzielcem nie jestem a były grubsze ode mnie a miałam basen jeszcze :D wiec wiecej wiary w siebie

ja waze 66 kg,mam wzrost 167cm...wiec szczupla nie jestem..ale biore sie za siebie..tym bardziej ze bede studiowac ze swoim chlopakiem i boje sie ze juz nie bede dla niego atrakcyjna

dzieki,mam wrazenie ze bede najgrubsza..buzie mam ładną,skromna jestem wiem,ale przytylam strasznie i dlatego mam kompleksy

a sluchajcei czy poradze sobie na turystyce na ekonomi,i zarzadzaniu finansami skoro nie bardzo umiem matematyke??

ja od wrzesnia startuje studiowac turystyke i tez jestem ponoc ladna juz mnie chcieli brac za modelke:P

Gość oiojhkgjv
A co ma jedno z drugim wspólnego?! Na Turystyce jak na ekonomii dużo dziewczyn- zwykle zadbanych. Ale nie tylko chude i zgrabne ale zwykle ładnie i elegancko ubrane. Na Twoim miejscu bardziej bym się przejęła tą matematyką, to poważniejszy problem na takich studiach.