Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsds

aLE JAJA!!! widziałam ją na żywo dzisjaj!!!masakra!!

Polecane posty

Gość dgfdrv
spirdalaj jej kolezanko ..huj ci w dupsko..

Gość klasaav
i co z tego ?

Gość klementynkaaa
ja tez i co tego.?jest brzydka jak diabli!

Gość ......hgw
wy to jestescie dopiero poje... aaa widzialam dode-kisiel w majtkach, jakby jakims guru byla czy cos, wezcie sie zastanowcie nad soba!Jakbym ducha zobaczyla na tym rynku to moze bym zwrucila uwage ale byle jaka dode,ja pierdo.... Nie wiem moze to dlatego,ze nigdy fanow nie rozumialam

Gość dodda
Za 10 lat Doda będzie dalej wyglądała jak wygląda bo ma kasę, a z Was będą stare babska.

Gość ijilh
kochamy dode!!!!!!!!!!!!!

Gość ikajaasss
czyli bedzie wygladała dakej jak gruba słonica z mordą lampeciary..hahaha

Gość łojdanaa
doda jest chuda jak diabli...zazdrosne babska..

Gość dodda
Wasi faceci będą się dalej ślinić na jej widok, a wam powiedzą Widzisz jak się laska trzyma? A ty co?

Gość autorka watkiu kkk
spirdalajcie aszeee

Gość ja Dody nie znam osobiście
i nie wypowiadam się na temat jej charakteru natomiast widziałam ją na żywo i dziewczyna jest po prostu gruba, a o tym chyba mogę napisać, szanowna koleżanko Dody, czy nie?

Gość autorka watkiu kkk
jest chudsza niż ty napewno!!gruba ?chyba cie porabało dziewucho?ale je jzazdroscvisz..takie nogi zgrabne i tylek jaki mam to widac nawet w tv idiotki!

Gość no niestety ale jest grubsza
i mogłam przekonać sie widząc ja na żywo mam 169cm wzrostu i wymiary 86-60-88, a Doda by wyglądać tak jak ja musiałaby zrzucić conajmniej 10kg i twoja złość czy pokrzykiwanie tego nie zmieni Doda ma więcej w udzie niż ja w talii i więcej w bicepsie niż przeciętny, chodzący po ulicach facet, taka prawda i nic tego nie zmieni

Gość Ameryki nie odkryliście
ojejej! Co tu się dzieje ? Po co skaczecie sobie do gardeł? Nie wiecie ,że całkiem inaczej wygląda się na ekranie czy w gazecie , a inaczej w realu .I dotyczy to każdej gwiazdy -polskiej czy zagranicznej . Osobiście jeszcze tylko dodam,że nie słucham Dody,ale znam się na muzyce i jej głos jest świetny .Wygląd .....hmmm chyba nie ma większego znaczenia ,jednak Doda podoba się większości facetów ,więc już nie dyskutujcie o cudzych gustach,bo każdy ma inny. Polacy to jednak głuptasy,nie potrafią chwalić tego ,co polskie ,za to do krytykowania są pierwsi.Gdyby Doda żyła zagranicą ,pewnie już byłaby supergwiazdą , wystarczy porównać ją z Britney Spears ( beztalencie i zupełny paszkwil ,tyle że wypromowany i zagraniczny) ;P

Gość aaaaaa ja
a ja bym dała dużo aby mój chłopak mógł ją zobaczyć w realu to może by przestał się do niej ślinić.

Gość przecie z tutaj nikt
nie pisze o tym czy jest dobrą wokalistką czy nie i czy podoba się komuś jej repertuar czy tez nie mowa jest o tym, że laska jest gruba i już i to nie TV dodaje jej kilogramów, ona jest naprawdę gruba a pisze się o niej tak tylko dlatego, że ona sama twierdzi iż jest mega ładna, zgrabna i szczupła, a to po prostu śmiechu warte, bo widziałam ją na żywo i taka nie jest choć nawet w TV moim zdaniem nie wyglada dobrze, ale to moje zdanie i mam do niego prawo

Gość hehehehhehehhe
ja nie widzialam jej na zywo ale od poczatkku wiedzialam ze nie jest ladna...wystraczylo zobaczyc ja w jednym odcinku baru bez makijazu tragedia,,,i nad czym niekorzy sie podniecjaja...nad glupia blodnyka , a te co bronia jej to upodabniaja sie do niej..pewnie tez splanone blondynki ktore nie maja gustu i maja pusto w glowkach!!!

Gość No nie no
kurde czepiacie sie dody że gruba że jakaś tam ale czy Doda kiedyś tam powiedziała : "ej no jaka ja jestem zajebiście chuda i wogóle zgrabna " nie powiedziała !!! Jest taka i już jakby każdy wyglądał tak samo to kogo byście obgadywały no ja nie wiem :O Nigdze nie jest napisane że doda ma być chuda i że jest chuda jest sobie taka jaka jest

Gość No nie no
zresztą ona nie jest gruba tylko troche przesadziła z siłką zamiast robic burning to poszło na masę i temu tak wygląda tak mi sięwydaje przynajmniej

Gość radzioo
Faceci nie lubia szkieletów. Dla mnie miodzio

Gość dfdfgdg
jestem facet i wiem ze moi kumple wolągrubszelaski i ja też ..doda to ideał!

Gość werterek
ja tam bym z nia tego tego,bo lubie zadbane blondynki za to wrednych i zazdrosnych kobit nie cierpie

Gość KASIAKKAROLKAA
zazdrosnebaby..doda jest przynajmniej zadbana i czysta cholernie ze szok!

Gość radzioo
Brawo! Dowartościowałyście sięjuż? Doda jest paskudna. Za to wy wszystkie piekne, szczupłe i zgrabne

Gość hahahohohihiii
może i za 10 lat będzie dalej wyglądała...ale olelu do głowy to jej nie wtłoczą

Gość oczywiście że Doda ciągle gada
o tym jaka to ona nie jest piękna, zgrabna i inne bzdury i to dlatego właśnie wszyscy jej wypominają niedoskonałości urody, a tych ma ona całkiem sporo, bo nie jest ani ładna, ani zgrabna, a już na pewno nie jest szczupła

a czy to nie ona powiedziała, że jest najlepszym ciałem show biznesu ??? :D:D:D

Gość no nie ona ale chwaliła się
że jej tatuś tak właśnie powiedział jak widać tatusiowi nieqwiel do szczęścia potrzeba, a sądząc po wyglądzie szanownej mamusi pani Dody to zadowoli się byle czym:P

Gość kawał mięcha z tej Dody
a chłop jak to pies - na kości nie poleci:D