Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniia

Szukam odpowiedniego kandydata na męża

Polecane posty

Gość Kiniia

najlepiej inteligentny przystojny brunet, wykształcony wzrost powyżej 180, wiek 27 29 lat

...o dziwo spełniam prawie wszystkie wymagania, aż się dowartościowałem. Za dwa miesiące będę miał 27 lat i wtedy spełnie wszystkie.

Gość Kiniia
A dlaczego nie, przynajmiej porozmawiam z takimi facetami.

Gość Kiniia
To jesteśmy z tego samego roku.

Widzisz, co za szuja, już Ci się pyta o takie rzeczy, że by ocenić Twoją wartość na rynku matrymonialnym. Nie warto wychodzic za mąż. Przytulanie można mieć na kocią łapę i prawdę mówiąc najlepeij właśnie z kotem...

Gość ____________________jak
nie jesteś dziewicą, to nie zsługujesz na męża. Precz !

Gość agatttta
Piotrek a dziewictwo to na serio dla ciebie takie ważne czy ty tylko tak piszesz

Ty brzydka, jakbyś była dziewicą, to by to trochę rekompensowało twoją brzydotę. a tak nic ci już nie pomoże:O:O

jeski chodzi o wzrost to tak ok 185 i wykształcony tez, czy przystojny? to zalezy od gustu

pełno tu podszywaczy ale zgadzam się przed mówcą że jak kobieta brzydka i nie dziewica to dno a stać mnie na coś lepszego

Gość agatttta
to dlaczego odrzuciles wczoraj moja kandydaturę, ja spełniam twój główny warunek;-)

no to moze ci jeszcze pomoc, chociaz jak brzydka, to wlasciwie moze i nie:O Tyle pieknych dziewic chodzi po swiecie:D:D. Przykro mi:P

rozmawiałam z tobą ze dwa misięce temu i widziałam twoje zdjęcie. Wiesz jak facet jest za ładny to też nie dobrze.

Pytac kogoś o takie rzeczy, to jest normalny gwałt na cudzej intymności. A co w zamian za to, że jest dziewicą?! Nawet będąc dziewicą nigdy nie chciałam faceta, któremu na tym zależy, żebym była. Dziewczyny, nie dajcie sobie wmówić, że dziewictwo samo w sobie ma jakąś wartość!! Wartość ma uczciwość i wierność.

Gość ma prawo wiedzieć
zreszta to ona chciała się z nim spotkać. Dziewictwo ma nie tylko obiektywaną wartośc ale i materialną.

Gość agatttta
nadal nie rozumiem dlaczego nie jestem Ciebie warta no ale nic wytrwałosci zyczę

Nigdy nie byłbym wierny i uczciwy wobec kobiety która dawała innym.

Jaką obiektywną wartość ma dziewictwo?! Znam dziewice, które zachowują sie jak kurewki. Jak ktoś się na sprzedaż wystawia i częstuje swoimi wdziekami w zamian za różnego rodzaju korzyści (również tzw. \"zlapanie dobrego męża\"), to dla mnie jest nic niewarte takie dziewictwo. Oczywiście nie jest tez żadnym wstydem. Po prostu jest albo juz nie.