Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniia

Szukam odpowiedniego kandydata na męża

Polecane posty

Gość agatttta
kinia, Piotrkiem sie nie przejmuj. Mam nadzije,ze są gdzies faceci,którzy widzą cos wiecej w dziewczynie nie tylko jej dziewictwo albo jego brak pozdrawiam

Gość kandydatka nr 4
Piotrze, a może ja? :P ale czy Ty miałeś tabuny kobiet??? bo jeśli tak to ja Ciebie też nie chcę :classic_cool: wesoła kochająca podróże i fotografię brunetka i dziewica :classic_cool: lat prawie 25 :D i super wykształcona :D

nr 3 mi odpowiada, właśnie do niej macham i jak się uśmiecha. Ty numerze 4 jesteś trochę za stara.

Gość agatttta
to dlaczego ja ci nie odpowiadam :-(

Gość kandydatka nr 4
a ty Piotrze, wybacz, ale młodzik z Ciebie żaden! :P prawie 3 lata starszy ode mnie :D:D:D:D i do tego strraszny egoista i cham :O i tak bym Cię nie chciała:D

Gość oj Piotr
do odstrzalu takich jak Ty :/

Gość oj Piotr
zadna z Ciebie rewelacja i ejszcze tak wybrzydzasz hmm mi by tez sie z toba nie chcialo gadac phi

pif paf :D też bym z Tobą nie chciała gadać :D straszny z Ciebie wybrzydzacz i nieprzyjmeny gość. Nie zdziwię się jak stuknie Ci 30tka a Ty nadal będziesz sam :classic_cool: :D no chyba że jakaś NIMFETKA na Twoje super auto i portfel poleci :D:P

Ma srebne BMW z Niemiec 10 letnie sprowadzone. Prawie na każdym zdjęciu które wysyła je ma.

Gość oj Piotr
tarara -jakby czasem wlazl nielegalnie na temat o cudnych facetach to zastrzel gada :D ps.pozdrawiam :) a Twoj topic lubie,tylko cos malo tych cudownych i normalnych tam sie przewija :/

Gość oj Piotr
facetow oczywiscie :p

Gość ktos.....
o ja pier.......... widze ze faceci sa dzis na poziomie....... bez komentarza.

Gość poziom ci opada
:D:D:D:D:D piotr1979 - prawie jak mężczyzna

Gość oj Piotr
dobrze ze ja zajeta od dawna bo jak tacy kandydaci zostali to ... tez bez komentarza uroczy jestes piotrus i zycze ci takiej samej jak ty jestes :p

Gość PRAWIE ROBI RÓZNICE

oj Piotr - dzięki :D a ktoś Ty :P jeśli jesteś facetem i uważasz, że mało tam się o facetach przewija... to zajrzyj :D zresztą wpaść może każdy... nie tylko o facetach trzeba gadać, ale o tym co się robi, lubi itd. :D

tych cudnych i normalnych to już niewielu zostało :O niestety. Kiniia - a Ty to za nim płaczesz? oszalałaś??

I udowodnileś moją racje:( Ale chyba Ci nie podziekuję. Jeżeli nadal uważasz że to co robisz nie jest chamstwem to nie ma dla Ciebie nadzieji:o na charakter żadna nie poleci, na 10 letni samochód tez za dużo panienek nie złapiesz;D

Gość oj Piotr
na pal tego wypierdka piotra i do ognia z nim :p mam nadzieje ze juz wielu takich jak Ty nie ma i wypad stad a siooo

Gość agattta
Piotrek, nie było mnie kilkanascie minut, a tu od razu takei teksty, coż co do twojego zachowania, chamstwa i bezczelnosci to wszyscy maja racje pozdrawiam