Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniia

Szukam odpowiedniego kandydata na męża

Polecane posty

Ale własnie o to chodzi że nie dawała innym a czy będzie w przyszłości dawać to zupełnie inna kwestia. Tak czy inaczej napewno inny jej nie rozdziewiczy.

Mylisz się. Głupie są kobiety, które dają sobie wmówić bzdury. Ciekawe dlaczego od mężczyzn nie wymaga się dziewictwa? Uważasz, że zasady moralne są inne dla kobiet i meżczyzn?

Facet - a z kim swoje \"doswiadczenie\" zdobywałeś? I - jeśli można zapytać - ile dziewic przez Ciebie nie jest juz dziewicami??? ;-)

Nie? Więc dziewictwo to tylko błona? A więc dziewczyna może brac do buzi każdemu facetowi, z ktorym się umówi i nadal jest dziewicą?! Dobre! Jak takiej szukasz, to na pewno znajdziesz.

Trochę to zalatuje podwójną moralnością :-o. Ona musi być nietknieta, ale on musi mieć doświadczenie seksualne. Dość prymitywne myślenie.

może jeszcze miała się z nikim nie całować Wystarczy aby była dziewicą

Gość ____________________jak
starsza koleżanko, spokojnie, bo chyba masz coś na sumieniu. Jeśli są takie dziewice, które tu przytaczasz, uważasz, że nie ma tych porządnych?? Tak jak sobie kobiety niedziewice-ku..., tak jak i porządne. Zresztą jeśli nawet dziewica tak by się zachowywała, i miałoby się o nich takiego zdanie, to jakie zdanie powinniśmy mieć o niedziewicach, cooooo??? Szanse, ze znajdzie się jeszcze nieskażona moralnie jak i fizycznie, sa 3, 4 krotnie wieksze na nieskazona moralnie niedziewice:O

Gość agatttta
powiem ci jedno jesli kiedys spotkamy sie przypadkiem w realu(maly jest ten swiat),nie pytaj mnie czy jestem dziewicą na pierwszym spotkaniu, bo już na drugie nie pójdę na pewno. Myslę,że wiele osob postapilo by podobnie , to taka drobna rada pozdrawiam

Aaaaa, noooo tak też można.... Puszczać się z kurewkami, a potem udawać ideała i szukać dziewicy. No ale każdy może mieć wymagania jakie chce i każdy moze je akceptować lub nie. Troche topik odbiegł od tematu. Kiniia zyczę Ci sukcesu w znalezieniu ODPOWIEDNIEGO kandydata na męża. Czyli takiego, co będzie Cię kochał taką jaka jesteś i spełni Twoje niewielkie wymagania :-))

Gość kandydatka nr 2
to może ja Piotrze:). Mam 172cm i jestem dziewicą po 20:). Czekam na odp.

Zeby mieć takie wymagania, trzeba spałniać wymagania facetów, myślisz że taki facet weżmie sobie tłustą dajkę na żonę. Nie rozśmieszaj mnie.

Nie tylko szczupła kobieta może być piękna, Dobrze się czuje w swoim ciele mimo że mam nadwagę.

Gość Facet1979
Dobre znowu się pośmiałem, dziwne że największe wygania mają własnie takie tłuste daje. W realu zaledwie wczoraj taką spotkałem. Wydawało się jej że ma szansę.

Gość agatttta
tłustą dajkę ???????

Gość agatttta
a o kim to było???

Gość kandydatka nr 2
jaka jest różnica między Tobą a podszywaczem bo nicki są te same:O nie widzę tam nic nnego:O

Dlaczego od razu tłusta??????Są inne określenia, albo dajka nie lepiej doświadczona.

Gość agatttta
a jak wyobrazasz sobie swoja przyszła zonę?

a ja jestem dziewica i uwazam ze to ma jakas wartosc (przynajmniej dla mnie)😘 co do urody to nie mam nadwagi ale fakt ze ktos jest szczuply jeszcze nie oznacza ze jest najpiekniejsyz chociaz lepiej to wyglada

Przecież nie napisałem że szczupła to automatycznie piękna, Ale tłuścioch raczej nie ma szans u przystojnego faceta.