Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widze takie watki wiec spox

Czy wiecie ,że ja znam nową miss POlonia?nie wierzcie mi ale ja wiem swoje!

Polecane posty

Gość henk1
Ale masz się czym chwalić. To najgorszy wybór jaki mogli dokonać. Musiała dobrze się nastawić bo z niej straszne straszydło. I ona ma reprezentować nasz kwiat na arenie światowej? I TO gdzie!!! u nas tragedia

Gość akcjaaa
tamta burak by wygrala to fakt

Gość Darek..lll
powinna 8 lub 9 wygrac..ta co wygrala to moze sobie byc skromna i fajna, ale z wyglądu beznadziejna.. i co sie podniecasz ze kolo ciebie mieszka.. okropną ma szczęke.. te jej zęby..

Gość oioooi
nie, za duże czoło.

Gość iwalktheline86
przejrzalam kandydatki do miss world i szczerze mowiac zadna nie jest zachwycajaca. owszem ladne kobiety ale zadna interesujaca. marzena nie ma prawa miec kompleksow.

Gość iwalktheline86
chociaz nadal uwazam ze magda burak bylaby lepsza miss, bylam przekonana ze wygra! no i z poznania jest...

Gość TO CUDOI SŁODKIE JEST
magda burak to cudo!

Gość ludzie opatrzyliście się Dodów
i innych szkaradztw dlatego podoba Wam się tandetna BURAK, nie ma w niej nic ciekawego, jest cholernie pospolita takich blondynek jak ona jest na peczki z resztą założę sie, że nad urodą tej Magdy Burak to pieją same nastolatki, które gust dopiero wyrabiają sobie i nie wiedzą co to znaczy naturalne piękno, a niestety żadna z kandydatek do tegorocznego tytułu miss polonia nie była naturalna - każda farbowane włosy, bardzo mocny makijaż... szkoda gadac

Gość tuhtgh
a jaka jest ładna wg ciebie i naturalna kobieta?co?bo madzia jest naturalna własnie..

Gość czerwona sluchawka
burak wyglada jak dziewczynka z prowincji;) jest ladna,ale pelno ladniejszych dziewczyn mozna na ulicy spotkac. ogolnie w tym roku nie bylo zachwycajacych dziewczyn w konkursie, mnie podobala sie 8ka;)

Gość co w niej naturalnego
? farbowane włosy czy moze brak makijażu?

Gość ah ta waga
Ja od początku obstawiałam 8 szkoda, że nie zwyciężyła.

Gość grggfv
8 byla szkaradna ..podłuzna geba jak jakis mutant..a w zajawkach beztakiego make upu pełnego ohydna jak diabli...

Gość Sgtfh
dokladnie podłuzna morda strasznie

Gość nie ma szans
Do tej pory widziałam w necie kilka kandydatek do Miss World i zdarzyły się piękności. Polka nie ma żadnych, nawet najmniejszych szans, zważywszy na to, że w tym roku jest piękna Miss Indii, a one mają duże szanse w wyborach.

Gość gfdg
miss indii piekna??buhahahaha ..własniejest wyjatkowo brzydka w tym roku..

Gość kiziomanaiak
a ten nochal ma obrzydliwy i wielki.ja cenie urode twarzy wyjatkowo bardziej niz cialo..i powiem ze ma ona brzydkie rysy twarzy i niedelikatne oraz za duzy nos i ma wady na twarzy niestety.,.niemoze zostacnajpeikniejszą ..

Gość ona Biedna
Ciekawe jak osoba z biednej rodziny moze sobie pozwolic na takie wyprostowanie i wybielenie zębów? Na to potrzeba kilku lat i dobrych 20 tysiecy zł wiec nie mowcie ze jest biedna...

Gość ona Biedna
poza tym mimo tych wszystkich zabiegow niestety ma krzywą, wystającą szczenę :( przykro mi - ciałko ąłdne, skóa, włosy ale zęby...niestety, uśmiech odstrasza zamiast powalac!

Gość ilosbejos
hurrrraaaa!!!! pierwszy raz widzę tą miss i ... jestem szczęśliwa!!!!!!śmiało mogę powiedzieć chyba pierwszy raz w życiu z rozbrajającą szczerością,że jestem ładniejsza od MissPolonia :-D

Gość Newsik
buahahahahahaha to jest najlepsze :D !!! cytat z wikipedii: "Kariera Wolinianki jest jedną z najszybszych w historii imprezy. Pierwszy kontakt z wybiegiem miała niespełna pół roku przed konkursem Miss Polonia. Robiła zakupy w Galaxy, gdy podeszła do niej jakaś kobieta. Powiedziała, że obserwowała jak się rusza i stwierdziła, że powinna spróbować swoich sił na castingu. 2 miesiące póżniej zostala Miss Ziemi Zachodniopomorskiej 2006." haha łaziła po geancie :D i ją jakas baba wyhaczyła buahahaha :D niezle :D takie rzeczy to tylko w Szczecinie :P

Gość Newsik
ale to aż podejrzane! nie umiała łazić jak modelka i w pół roku się nauczyła???? Może ona taka zdolna jest :P

Gość ___________LOL________________
Ja uwazam ,ze ladna :-) "Ciekawe jak osoba z biednej rodziny moze sobie pozwolic na takie wyprostowanie i wybielenie zębów?" Jej narzeczony zdjae sie ma cos wspolnego ze stomatologia!

Gość Zastanawiajaca
hehe niezly prezent - "kochanie zrób mi szczękę i wybiel zęby na 24 urodziny" :P hihi nie no nei jest taka tragiczna ale ta Brzeska czy jak jej tam, byla lepsza

Gość ___________LOL________________
Zgadzam sie Dominika Brzeska ma bardzo oryginalna urode i jestem mocno zdziwiona,ze nie zostala miss lub vice...