Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widze takie watki wiec spox

Czy wiecie ,że ja znam nową miss POlonia?nie wierzcie mi ale ja wiem swoje!

Polecane posty

Gość widze takie watki wiec spox

MIESZKAM W KLATCE KOLO NIEJ I POWIEM JEDNO:załsużyła na to bo tu w Wolinie wszyscy ją lubią bo jest skromna i kolezenska.

Gość karolinkaaa
i ładnajest bardzo..figure to ma idealna ..serio..

Gość Jazne
I PiSowi przyjazna...

Gość karolinkaaa
mozeszjej to przekazać to moze da mi sój samochód?:)

Gość dziewczyna_19
o janiemoge! naprawde! szkoda tylko ze tak na serio to nie ma sie czym chwalic...

Gość ja z marzenksadwsdws
ma kolezanka z nią studiuje :( i z tego co mi mowila to marzena jest bardzo biedna (z biednej rodziny) i bardzo jej wszyscy dokuczli zawsze zej jest za chuda ...a teraz im pokazala ze jest miss.

Gość klementynkaaa
ona ma idealne ciałko..zazdrosc bierze:(

Gość autorka watku..kkkk
marzena nie jest za chuda ...jest super!ma super rodzicow i zostakla wychowana porzadnie ..nie sądzcie jej!

Gość ikajaasss
jest sliczna .

Gość ikajaasss
jest sliczna .

Gość serio ona wam sie podoba
??? bo z fotek na onecie powiedziałabym że jest okropna, wygląda jak stara maleńka, no przynajmniej na tych fotach takie miny robi, tylko szczerzy sie ciągle.

Gość a czy tak normalnie
na codzień to ona też wyglada tak staro? nie mówię, że jest brzydka czy niezgrabna, bo to nieprawda, ale jak na 25 lat to wygląda bardzo poważnie dałbym jej co najmniej 35 lat

Gość autorka watkiu kkk
własnie widzial mfoty na onecie i wszedzie i jezt mi zal marzenki bo wsyzła fatalnie ,.....uwyerzcie zena codzien jest inna ..ma sliczną twrazyczke i dziwne jest ze tak brzydko wychodzi na zdjeciach ...ona jest niefotogeniczna ..nawet jej to kiedys powiedzial jakis fotograf jakrobila zdjecie do indeksu,.,,szkoda.,:(

Gość podajcie adres
a gdzie mozna zobaczyc jej fotki?

Gość a no właśnie...

Gość no moze i tak...
moze jest mila i ladna, ale na MISS SWIATA to jednak za malo :( nawet z ekstra cialem...

Gość autorka watkiu kkk
naprawde jest mila i sympatyczna ale ktosa napisal wczesniej ze biedna...mozenie jakos bardzo biedna ale napewno z niezamoznej rodziny pochodzi zreszta tak jak i ja!ale naprawde nie zawiodłam sie na niej ..nie jest wyniosła i dumna ..

Gość a czy tak normalnie
to, że jest niefotogeniczna jeszcze o niczym nie przesądza w końcu na wyborach Miss World nie będą oceniać ich na podstawie zdjęć tylko na żywo, a skoro dziewczyna na żywo wygląda nieco inaczej i nie tak staro, a jest tylko niefotogeniczna to ma szanse, bo figurę ma doskonałą

Gość autorka watkiu kkk
figurema na[rawde super ale i buzie sliczną ..na zdjeciach jest całkiem jakas taka brzydsza ..:(niestety!ma naprawde super długie nogi i biust tez ..:)

http://zyciegwiazd.onet.pl/38194,0,1,miss_polonia_2006,galerie.html niestety czasem tak jest że ktoś ładny jest niefotogeniczny i na odwrót nie chce byc wredna, ale w takiej aytuacji nie wiem czy miss powinna zostac dziewczyna która brzydko wychodzi na zdjęciach.. fakt że to nie Miss Foto, no ale na fotach miss tez powinna wychodzic dobrze, nie?

pod tym linkiem macie foty z wyborów

Gość a czy tak normalnie
a co dziewczyna ma poradzić na to, że nie jest fotogeniczna?

Ja już gdzieś to pisałam. Jak ją wybrali to zdębiałam bo wydawała mi się najbrzydsza ;). Ostatnio zmieniłam zdanie bo zobaczyłam ją jakimś programie- wyglądała baaardzo ładnie. Oni ją tak dziwnie ucharakteryzowali na konkursie miss + niefotogeniczność + zestresowany uśmiech (wygląda na to że już ktoś nad nią popracował bo lepiej się uśmiecha ;) ). Jest bardzo ładna

Gość hehehehhehehhe
na fotkach nie wyszla rewelacyjnie

Gość bredzia
lalki barbie sa juz niemodne a ona ma naprawde ciekawa urode. a co do szans na miss world to i tak polki ich nie maja zbyt duzych. latynoski bija nas pod tym wzgledem. osobiscie sie ciesze ze tendencja wybierania typowo slowianskich dziewczat odchodzi. opatrzyly sie juz.

Gość sfdfg
jest sliczna na żywo ..oni ja tak zrobili bezsensu..w prostych włosach jest piekna jakcholera.,..ma szanse ma miss word.

Gość nigdy w życiu nie wygra
Problem w tym, że w wyborach Miss World nie ma żadnych szans. Rok temu wszyscy zachwycali się Miss Kanady, a miała podobny typ urody do naszej Miss, a nie wygrała. 2 lata temu też ciemnowłosa piękność przegrała. Taki lalkowaty typ nie jest w cenie, w wyborach Miss World wygrywają dziewczyny, które mają to coś co przyciąga. Obstawiałam, że Kasia Borowiec ma duże szansę w wyborach i udało się, Borowiec znalazła się w finałowej piątce. A dziewczyn w stylu Marzeny Cieślik będzie na pęczki. Wybory Miss World są strasznie przewidywalne, już z miejsca widać, która z dziewczyn ma szansę.