Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_sobie

ZDJĘCIA ŚUBNE w PLENERZE

Polecane posty

Gość taka_sobie

MAm taki dylemat ;) slub mam o 16ej a o 18ej mam zdjecia tyle ze musze na nie dojechac i mam taki pomysl zeby od razu po koscie i zyczeniach nie jechac na sale weslena tylko od razu na zdjęcia (zdjecia tylko w plenerze) a nie wiem czy tak wypada zrobic ? pozniej przyjeżdżamy i wszyscy goscie na nas czekaja....

Gość taka_sobie
a co byscie zrobily na moim miejscu ? dodam ze sesja zdjeciowa po slubie tzn w tygodniu odpada, a zdjec nie bede miala duzo najwyzej 5 ;) wiec szybko wróce

no to moze przynajmniej jedz na sale a pozniej wyskocz na te zdjecia ..... albo nawiasem mowiac przesun godzine

Gość a kiedy masz ten ślub
....chodzi o datę... bo jak jesienią.... to o 18 może być ciemnawo.... poza tym będzie wam cięzko się wytobić z czasem.... jeżeli nie do się przsunąć kościoła chodźby o pół godziny.... skoro to ma byś dosłownie kilka zdjęć, niebyt wymyslnych.... to może przed ślubem się umówcie? w innym wypadku bym takiego rozwiązanie nie polecała.... ale skoro tylko kilka zdjęć, to może być dobre rozwiązanie w twoim przypadku.

Zależy kiedy masz ten śub. Tak jak pisała poprzedniczka wszystko zależy jaka pora roku bo jak jesień to rzeczywiście o 18 będzie ciemnawo. Mój ślub jest 16 września i jak rezerwowałam godzinę w kościele brałam pod uwagę że szybciej się ściemnia. Tak więc zdjęcia w plenerze mamy około 17. Normalnie po kościele na salę tam zjemy obiad, pierwszy taniec i na plener.

Gość taka_sobie
slub mam 2 września o godzinie 16ej a zdjęcia o 18ej :) nie wiem czy sie wyrobie bo zdjecia mam w innej miejscowości, ; a godziny niestety przesunąć się nie da :( Kurcze i jeszcze umowilam sie z fryzjerka na godzine 11.00 ehhh chyba sobie to zle zorganizwałam