Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁOŁOŁOŁOŁOJ

PREZENT NA I ROCZNICĘ ŚLUBU

Polecane posty

Gość ŁOŁOŁOŁOŁOJ

Może ma ktoś jakiś pomysł co można podarować mężowi. Chodzi o jakiąś drobnostkę a nie typowy prezent. Coś miłego i zabawnego.

Gość TY CHYBA
lepiej znasz swego meza chyba ze sadzisz ze osoby z forum znaja twego meza i z nim przebywaja 24 godz.na dobe to wspolczuje

Może test ciążowy z dwoma kreseczkami ;) oczywiście jak planujecie dziecko. A jak nie to może jakaś kolacja przy świecach?????

Gość ŁOŁOŁOŁOŁOJ
TY CHYBA- to współczuj dalej....................... Co to ma do rzeczy? :/

Gość TY CHYBA
bo uwazam ze takie "teamty"sa bezsensu bo co ma wiedziec osoba z forum co lubi twoj maz..... przeciez to nie my z nim zyjemy tylko ty jak tos napisze ze masz skoczyc z wyskoci jako prezent na 1 roczince zrobisz to

Gość ŁOŁOŁOŁOŁOJ
ja czekam na propozycje, a to znaczy, że każda będzie rozpatrzona. To, że nie znasz mojego męża nie znaczy, że nie podpowiesz czegoś fajnego, co będę mogła wykorzystać. Tyle. Mieszkanie i życie z drugą połową nie ma tu nic do rzeczy.

Gość TY CHYBA
no ok wiec moje propozycje sa takie moze wyjazd w miejsce...ktore bylo wasza pierwsza randka lub obiad w restauracji gdzie mieliscie wesele kolacja przy swiecach

Gość ŁOŁOŁOŁOŁOJ
izabela1982- sugerujesz, że zapomni :) wiem wiem już poznajdywałam inne takie posty. Zanim tu napisałam nie sprawdziłam. Zauważyłam, że zamiast propozycji bardzo dużo jest tam negatywnych wpisów- to przykre. Myślałam, że takie fora są po to żeby móc zapytać i dostać odpowiedź, a się okazuje, że wiekszość to ordynarne i głupie odpowiedzi- ale to tak na marginesie. Kurcze nasza pierwsza randka była u mnie w domu :) kolega mi przyszłego męża przyprowadził hihihihihi No nic pokombinuje coś :D

Gość anula12319801
zarezerwuj stolik w jakies kafejce. a moze on cos wymysli sam?

Gość gapciaa
Dzieki Izabela1982

Gość ŁOŁOŁOŁOŁOJ
za linki :)