Kruszynkaaa 0 Napisano Sierpień 23, 2006 Byłam dzisiaj u ginekologa ktory przepisał mi wlasnie ten lek...a to dlatego ze na tydzien przed miesiaczką pojawiają sie u mnie brązowe plamienia, juz 3 cykl tak mam... kazał zazywać od 16 dnia cyklu przez 10 dni ...i tak przez 3 cykle a pozniej do kontroli... dziwne rzeczy słyszałam o tym leku wiec troszke mam mieszane uczucia... z ulotki nie wiele można wyczytac.. czy moga byc jakies skutki uboczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniastyle Napisano Sierpień 25, 2006 Z pewnoscia jest to lek ktory ma silne skutki uboczne np wzmaga zarost typu meskiego i tyje sie po nim bardzo-nie polecam ,juz lepiej brac luteine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aimee24 Napisano Sierpień 25, 2006 bzdura. mnie endokrynolog przepisał to bo też nie mogłam doczekać sie okresu. po prostu to jest progesteron którego ci brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mwnuela 659 Napisano Maj 15, 2007 Ja dopiero zacznę to brac za pare dni . . . nie chce miec zarostu typu męskiego ani przytyc . . . będe informowac na bieżąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach