Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna akcja

co zrobi ?

Polecane posty

Gość dziwna akcja

jak sadzicie gdy facet skrzywdzil kobiete bo dzialal na dwa fronty z jedna byl na stale a z druga czesto rozmawial na gg lub spotykal sie czasem , calowali sie itp ... gdy ona sie zbuntuje i nie chce miec z nim nic wspolnego i zerwie z nim kontakt .. to mozliwe jest ze bedzie mu brakowalo tego i zrozumie co stracil ...?? czy zajmie sie swoja dziewczyna i oleje system ?? jak sadzicie bedzie chcial naprawic sytuacje i nadal z nia utrzymywac kontakty ??

gdyby mu na niej zalezało, zostawiłby dla niej dziewczyne. Oleje ją i zda sobie sprawe,ze kocha swoja niunie i z nia bedzie szczesliwy:)

Gość dziwna akcja
a do tego mowi ze kocha je obie do niej

Gość aaa...
naprawic sytuacje czyli zostawic dziewczyne dla tej drugiej? to zalezy co dla niego jest wazne ale skoro ciagle jest z ta dziewczyna to albo nie ma odwagi jej zostawic albo zalezy mu na niej

Gość a ja mysle ze..
wydaje mi sie ze jezeli mu na niej zalezy to bedzie chcial utrzymywac kontakt z nia. chociaz trudno jest rozgryzc faceta. gdyby to chodzilo o kobiete i 2 facetow to jestem pewna ze kobieta poszlaby za glosem serca czyli pewnie zostalaby z tym facetem do ktorego cos czuje, a watpie ze zdradzalaby swojego faceta z kims na kim jej nie zalezy chyba ze jest taka suka.

Gość a ja mysle ze..
tylko pytanie jest takie czy ta druga strona chcialaby kogos takiego?

Gość dodo autorki
dziwna akcja-----> wybierze tą, z którą mu lepiej, do której coś czuje. A może tak naprawdę żadnej z Was nie kocha? NO to wtedy wybierze ładniejszą, bardziej "reprezentacyjną", młodszą i bogatszą, bardziej seksowną.

jej ciagle ta kobieca internetowa naiwnosc :( moze poprostu chciał sobie czas umilic i sobie niezobowiazujaco dla odmiany poflirtować,zabawic sie,powinnas to brac poł zartem pol serio ,wiadomo przeciez ze przez net mozna wszystko byc kim chesz mowic do kogo i co chcesz ,a niektore głaby nawet naduzywaja słowa kocham by tylko sobie zbajerzyc panienke,nie brałabym takich korespodencyjnych znajomosci na powaznie tym bardziej ze delikwent juz ma kobiete,załosny jego przypadek,dziwi mnie tylko to ,ze jestes zainteresowana takim \"modelem\".Przepraszam za szczerosc... pozdrawiam🖐️

gdyby nie czuł nic do swojej dziewczyny zwerwałby i poszedł do tej drugiej! Bez kitu..nie rozumiem jak mozna byc tak łatwowiernym. Dziewczyny!! Troche szacunku dla siebie. To nie konkurs tanca, albo jestes jedyna, albo on jest frajerem.

Zgodzę sie ze zdaniem poprzdników. Wróci do swojej dziewczyny i będę żyli długo i szczęśliwie. Albo poszuka sobie nową \"laskę\" na bajery.