Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama 1975

kiedy drugie dziecko?

Polecane posty

Gość kama 1975

mam dylemat, zawsze chialam miec dwoje dzieci, chciałam się spytać was matki i nie tylko jakie jest wasze zdanie na temat w jakim czasie po pierwszym dziecku najlepiej urodzic drugie? ja wiem, ze nie ma reguły ale co sądzicie lub jak to u was było? ps ja mam synka 7 mcy

Gość jedno po drugim
...

ja mam córeczkę 7. miesięczną i zaczynam staranka o drugie już niedługo, na pewno w tym roku ( po prostu mam już trochę latek a bardzo chcę mieć 2 dzieci na pewno, bo ile ich będzie to tego nie wiem:) )

ja mam prawie 9 letnią przerwę i bardzo jestem z tego zadowolona;))syn mi pomaga zajmie sie bratem ,nakarmi ..mysle ze taka przerwa jest dobra:))ja jestem bardzo zadowolona:))i mój malutki synek tez:)):))szaleje za bratem pozdrawiam

Gość kama 1975
no ja tez juz super młoda nie jestem (31) i 9 lat przerwy juz na pewno nie moge zrobic..tez zastanawiam się nad jednym po drugim ale boje się ze nie dam sobie rady, bo jestem sama w wielkim mieście, nie mam tu rodziny, maz prauje 6 dni w tyg..:(

powiem ci ze ja tez jestem sama cały tydzien niedzielę spedzamy razem i jakos sobie radę daję...

Gość
ja drugie własnie niedawno urodzilam po 2,5 roku

Gość ja mamm
córke 13 letnia i chciałabym drugi dziecko ale obawiam sie utraty pracy