Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jmw_21

Tęsknota za własnym ślubem i weselem...

Polecane posty

Gość jmw_21

spadła na mnie zninacka :P a mam dopiero 21 latek :) Nie nie decyzji zadnych nie podejmuje, ale baaardzo lubie czytac o Waszych przygotowaniach, sukniach itd. i zazdroszcze Wam gorąco :) buziaczki narzeczone i mężatki 🖐️

Gość pozdrawiamy

Gość g...
spokojnie na wszystko masz czas. Ja wyszłam za mąż w wieku 25 lat i myslę ,że to jest odpowiedni wiek. Pozdrawiam

Gość taka jedna gadula
ja wychodze za maz w wieku 36 lat i nie robie z tego problemu. Ty tez sie doczekasz.

Gość też autorko
mam tak jak Ty, podczytuje te tematy tutaj, o sukniach ślubnych , ale sama nawet jeszcze nie mam narzeczonego, chłopaka owszem od 3 i pół roku

spokoooojnie, prędzej czy później ubierzesz ta wymarzona suknie i zatańczysz swój pierwszy taniec :) To tylko 2 dni z całego zycia, które nastąpi po tym wydarzeniu :) Życia dorosłego, odpowiedzialnego, na własna rekę, z własnymi nowymi problemami i szcześciami. Jeszcze będziesz miała na to czas, dzien slubu to tlyko chwila, wazniejsze jest to, co potem. I niejednokrotnie o wiele trudniejsze od życia przed slubem. Ciesz sie swoboda i wolnością, póki możesz :) Małżeństwo to piekny stan, ale chyba nie warto az tak za tym tęsknnić :)