Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taneczna

stosunki miedzynarodowe czy anglistyka? pomocy, do jutra rano musze zdecydowac!!

Polecane posty

Gość tak sobiee pytammm
ja bym wybrala anglistyke

Anglistykę, ale tylko wtedy jeśli już dość dobrze znasz ten język, bo wsztystkie wykłady i ćw. są prowadzone w jęz. ang. Ja osobiście miałam dość, inaczej te studia sobie wyobrażałam. Teraz idę inne :D

Gość taneczna
jakie?

Gość imprezkowa
Sama musisz się zdecydować, co Cię bardziej interesuje! Ja się biłam z myślami: politologia, czy filologia polska. Filologia bardzo mnie interesowała...Dziś jestem (jakimś cudem) studentką IV roku politologii, bo posłuchałam wszystkich na około, że to bardziej przyszłościowy kierunek (gówno prawda). Poznałam tam świetnych ludzi, studia są proste, imprez masa, ale żałuję, że czeka mnie jeszcze 2 lata męczarni na kierunku, który mnie zupełnie nie interesuje! A przecież przerwać szkoda...Słuchaj swojego wnętrza, pomyśl, czego chcesz, oto moje zdania! Życzę powodzenia! I zadowolenia!

Gość taneczna
ale tamte przerwalas czy kontynuujesz?

Gość asdas
Międzynarodowe. fajne studia...przyjemne :)

Gość taneczna
ddddddd?

Rzuciłam w diabły, może gdybym nie miała drugiej szkoły to jeszcze bym wytrzymała, a tu w tygodniu zajęcia, w weekendy zajęcia. Miałam już dość i FA rzuciłam po dwóch latach. Zawsze mogę wrócić, reaktywacja kosztuje 300 zł, ale wątpię czy to zrobię kiedykolwiek :D

Gość taneczna
Mgdosia zostalam przy stosunkach dobrze zrobilam?