Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca2

na co zamienić Dianę?? Które tabletki mniej szkodzą niż Diane 35??

Polecane posty

Gość poszukująca2

Gość spokojnie to tylko awaria
Chyba każde:)

Gość jula***********
naprawdę Diane aż tak szkodzą?? Jestem po ich trzecim listku i zaczynam się zastanawiać nad zmiana,ale dlaczego pozostałe tabletki sa takie drogie?? :(

Gość Diane35
Biore juz Diane 35 ponad 2 lata. Skutkow ubocznych nie mam zadnych. Tez sie zastanawialam nad zmiana ale nie ma innego odpowiednika ktory by dzialal jak ten lek. Ja biore Diane 35 na lekki hirustyztym moze dlatego mi on poki co nie szkodzi i nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych bo jest dobrany prawidlowo. Tani jest poniewaz nie sa to tabletki antykoncepcyjne w scislym znaczeniu tego slowa. To jest lek.A dzialanie anty jest tylko skutkiem ubocznym.

Gość spokojnie to tylko awaria
Właśnie,powinno się Diane stosować jako lek.Z refundowanych też znajdziesz coś dobrego.Popytaj lekarza,choć wiadomo,że najnowsze nie są refundowane.Cóż,pozostaje wierzyć,że nówki są najlepsze:)))

Gość ahh ta Diane
Hej Dziewczyny!! Od ponad roku biore Dine 35. Wszystko bylo by w porzadku gdyby nie to ze od jakiegos czasu towarzysza mi bole brzucha na wysokosci jajnika.mialam robione wszystkie mozliwe badania- nic nie wykazaly. Dzis lekarz zasugerowal mi ze moze to byc wina Diane 35 i zmineil na Yasmin.Pozyjemy zobaczymy. Jesli jednak po odstawieniu okaze sie ze przeszlo to winna byla Diana 35. Moze ktoras z Forumowiczek miala poodbne bole brzucha podczas stosowania tych tabletek???Jesli tak to niech sie odezwie.

Gość dsgdggadfg
a jak sie ma Diane 35 do palenia? Nie wolno przy niej palić,a moj gin zapisał pomimo ze palę,wprawdzie nieduzo,ale jednak:) Oprocz dzialania toksycznego,rakotworczego,ponoć sie strasznie tyje,prawda to?