Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 monisienkaaa

czy buty z czubkami beda jeszcze modne tej zimy?

Polecane posty

Go艣膰 monisienkaaa

?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 monisienkaaa
nikt nic nie wie na ten temat? :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 passse
ju偶 dawno czuby s膮 niemodne, okr膮g艂e czubki- retro i przypuszczam 偶e wysokie kozacxzki z zaokr膮glanym czubkiem i mocnym obcasem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czubek...
Czubki nadal sie nasi i nosic bedzie. Teraz moze mniej sie je nosi bo kr贸luj膮 zaokr膮glone, ale szybko wr贸c膮 do 艂ask. One sa bardziej seksowne i eleganckie. Dzisiaj nawet widzia艂am w jednym z fajniejszych butik贸w dostawe towaru i tez by艂o kilka par naprawde fajnych but贸w z czubkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZUBKI to s膮 niemodne
ju偶 kolejny sezon, a Ty jeszcze nie wiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kozakowa
zalezy o jakich czubach mowicie..czubki takie proste, przylegaj膮ce normalnie do ziemi i nie wydluzone(tzw. lekki szpic) zawsze i wsz臋dzie s膮 modne, ponadczasowe,natomiast te z wywijanymi czubami,wydluzonymi przesadnie nigdy modne nie bed膮(choc byly przez krotki okres ostatniej czy przedostatniej zimy-dobrze ze ich nie kupowalam bo to takie ochydne jest ze....ze nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krucha kruszyna
miejmy nadzieje, ze nie b臋d膮 modne, zreszt膮 czy kiedykolwiek by艂y modne... poza tym moim zdaniem wiocha totalna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cds
A co twoim zdaniem nie jest wioch膮??? Mam kuzynke z wiochy i jakos nigdy nie widzia艂am zeby na wiosce dziewczyny ubiera艂y buty w szpic...za to po miescie wiele w nich smiga艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cds
Mi osobiscie muty w szpic (ale nie jakis przesadny) zawsze sie podoba艂y i bed膮 podoba膰 bo jak ktos wyzej zauwazy艂 s膮 ponadczasowe. Natomiast te z zaokraglonymi czubkami nie podobaja mi sie wcale s膮 strasznie niekobiece

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wg mnieee
sami jestescie czubki :D nosi sie to co sie podoba a nie to co modne :P nie we wszystkim co modne kazdemu ladnie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaassskaaa
wydaje mi sie ze buty z czubkami dlatego sa jeszcze w sklepach..bo sprzedajacy chca sie ich pozbyc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot trzpiot
:)) zwoleniczka czub贸w .. jestem na TAK!!! eleganckie kozaczki tylko z czubami ... niewielkimi i raczej scietymi po bokach , nie mniej zawsze to czuby. Idelane do eleganckich spodni bad藕 sexownej spodniczki. Buty z okrag艂ymi przodami owszem ...ale tylko sportowe ich wersje:)) typowe ocieplane kozaczki na masywnej koturence i najlepiej z zamszu . Skay odpada !! to obrzudliwo艣膰 :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czubek...
do kaski... w艂asnie o to chodzi ze to by艂a nowa dostawa but贸w z czubkami bankowo nie z zesz艂ego sezonu. Sama by艂am zdziwiona jak je zobaczy艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co za glupie pindy
dobrze ktos wyzej zauwazyl- buty z okraglymi noskami, tzw "balerinki" (hehehe,smieszna nazwa) s膮 niekobiece,za bardzo takie..dziecinne.

Udost臋pnij ten post

Szpilki z lekko wydluzanym noskiem naleza juz do klasyki i modne beda zawsze, uwazam, ze warto jest miec jedna, klasyczna pare z dobrej jakosciowo skory. Natomiast odnosnie balerinek nie zgadzam sie, ze sa one niekobiece. Wszystko zalezy od fasonu butow i ubioru. Sama mam bardzo dziewczece balerinki, sa sliczne i kobiece, wiele osob zaczepia mnie na ulicy i pyta gdzie je kupilam. :)

Udost臋pnij ten post

balerinki s膮 艣liczne mam chyba 3 pary takich wiosenno - jesiennych i planuj臋 kupi膰jeszcze ze dwie pary, jedne mo偶e takie bardziej kryte i jedne takie ju偶 za kostke, chodzi oczywi艣cie o takie z zaokr膮glonymi czubkami. But贸 w szpic nie mam 偶adnych, za to moja siostra kupuje w szpic :O Ale teraz zamierza kupi膰 te偶 ze dwie pary balerinek - jedne pantofelki i jakie艣 takie na p艂膮skiej podeszwie - do smigania tu i tam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotki zwyk艂e smuk艂e czubki
tak, ale nie te makabrycznie wyd艂u偶ane, kt贸re do tej pory mozna kupic po r贸偶nych halach i ryneczkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o booszeeeeeeee
a ja mam w nosie to czy czuby s膮 modne czy nie!! Mi sie podobaj膮 czuby,sama mam czarne klapeczki w艂a艣nie z czubem i s膮 super!!Uwielbiam je i wygl膮dam w nich super i czuje sie w nich super i bede je nosi膰! Leje na to co jest a co nie jest modne!! Gdybym sugerowa艂a sie mod膮 to musia艂abym miec fure kasy a takowej nie mam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obecnie mozna zalozyc
cokolwiek i nie przejmowac sie czy to modne czy nie bo i tak niekogo nie zdziwi, mozecie np zalozyc sobei pantofelki z XIX wieku i nawet nikt sie nie zorietuje wiec nie rozumiem czym sie przejmujecie:) nosi sie to co sie podoba i jest wygodne (dla mnie to 2 jest szczegolnie wazne;) )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buty z czubem nie s膮 modne
a mi si臋 nie podobaj膮. Ale teraz zakocha艂am si臋 w butach kowbojsko-kozackich:P takich fajnych i cudownych i one maj膮 czubiaste przody, ale ni8e takie d艂ugie i straszne, tylko takie jak kowbojki, no i bardzo mi si臋 podobaj膮:) Mimo czub贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plamkaaa
moda, nie moda... ja uwa偶am, 偶e ka偶dy powinien nosi膰 to w czym najlepiej wyglada - balerinki na grubych n贸偶kach wygladaj膮 - jak kto艣 trafnie okre艣li艂 - jak 艣wi艅ska noga w galarecie natomiast szpic bardzo 艂adnie je optycznie wyszczupla. Natomiast balerinka na drobnej st贸pce wyglada uroczo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadija-madziia
hej! ja tam nie przepadam za okraglymi czubkami!!! jak pieknie wyglada noga w kozaczkach z czubeczkiem obcasik ... moj facet jets fetyszysta i jak przymiezylam okragle to sie okropnie wykrzywil... akurat w tej kwestii mu ufam:) dziewczyny ale musimy pamietac,ze kazdy lubi co innego ja jestem za czubeczkami

Udost臋pnij ten post

Buty z czubkami s膮 niemodne a do sklep贸w trafiaj膮, bo jest na nie popyt. Zawsze jest grupa, kt贸ra \"przestawia si臋\" p贸藕niej.:P Na grubych nogach buty za szpilce i z d艂ugim czubem wygl膮daj膮 du偶o gorzej, ni偶 buty z zaokr膮glonym czubkiem i mocnym obcasem. Analogicznie, fatalnie wygl膮daj膮 chude n贸偶ki przyodziane w masywne koturny lub klockowate obcasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p贸艂nocna
buty retro, najprawdopodobniej takie kowbojskie:) albo takie duuze, ciep艂e jak nosz膮 eskimosi czyli troche zmieniony mukluk:). Aaa i oczywiscie zaokraglone czubki a na gorze marszczone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p贸艂nocna
a buty z czubkiem nie beda modne:P po za tym one sa niezdrowe! ktos wyzej napisal ze jej facet jest fetyszysta. Zobaczymy jak za pare lat bedzie patrzyl na twoje stopy z powykrzywianymi paluchami i haluksami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale takie buty kowbojskie te偶
maj膮 cz臋sto czuby. Z tym, 偶e takie umierkowane, nie cienki i d艂ugie, ale zw臋偶aj膮 si臋 w szpic:)

Udost臋pnij ten post

nie modne s膮 czubki typu \"buty alladyna\", takie mocno wywini臋te do g贸ry....pozosta艂e s膮 nadal modne 艂膮cznie z czubkami typu \"balerinki\". Je艣li ktos nie lubi balerinek to wybiera z czubkami i na odwr贸t :) Ja osobi艣cie mam i balerinki i z czubkami i nosz臋 w zale偶no艣ci od ubioru....ale czubki zostawiam na specjalne okazje, np. do wieczorowej sp贸dnicy lub garnituru...s膮 bardziej eleganckie i noga wygl膮da na smuklejsz膮. Ale to oczywi艣cie kwestia gustu, to co podoba si臋 mi niekoniecznie spodoba si臋 innej osobie. ;)

Udost臋pnij ten post